Prodej bytu 1+kk, Żywiec, Polsko, 28 m2

Żywiec, Polsko

2 642 834 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Přímo u třpytivých vod jezera Żywieckie. Privátní marina a pláž. Fascinující výhledy na rozlehlou vodní plochu i na okolní hory. Luxusní SPA a wellness s bazénem. Prvotřídní vybavení apartmánů. Excelentní dostupnost. Představujeme nový 4* apartmánový SPA resort, který předčí všechny vaše představy. Nechte, ať se toto místo stane vaším druhým domovem, nebo využijte možnost pronájmu svého apartmánu a získávejte atraktivní příjmy.

Přednosti resortu:
Přímo u jezera Żywieckie.
Privátní přístav a pláž, půjčovna vybavení na vodní sporty.
Fascinující výhledy na jezero a okolní hory.
SPA a wellness s bazénem.
Restaurace s terasou a výhledem na jezero.
Prvotřídní vybavení apartmánů.
Služba concierge, konferenční místnosti, parkovací místa.
Vynikající dostupnost – jen 45 km od hraničního přechodu Český Těšín.
Kompletní služby správy a dalšího pronájmu.
Apartmány lze koupit i bez nutnosti dalšího pronájmu, pouze k vlastnímu užívání kdykoliv v roce.

Jezero Żywieckie
Nespočet lodiček se zářivě bílými plachtami. Působivé masivy Slezských a Żywieckých Beskyd. Třpytivá vodní plocha o délce 8 km a šířce 2 km. Vítejte ve významné rekreační lokalitě v oblasti Živec na jihu Polska, pouze 45 minut od hranic s Českou republikou.

Jezero je hojně navštěvované především v letní sezóně, ale jeho okolí láká k celoroční rekreaci.

Celoroční oblast
Pouze 18 km odsud se nachází lyžařská oblast Szczyrk Mountain Resort, jeden z největších lyžařských resortů v Polsku. Ta je v létě také významným cyklistickým centrem s komplexem Szczyrk Enduro Trails by TREK.

Energylandia, největší zábavní park v zemi a jeden z nevětších v Evropě, se nachází pouze 45 km odsud. Město Katovice je vzdáleno 81 km a město Krakov 94 km.

Přímo v okolí jezera najdete řadu turistických a cyklistických tras, půjčovny lodí a řadu pláží. Adrenalinoví nadšenci by neměli vynechat paragliding.

V resortu si po všech aktivitách můžete odpočinout v luxusním wellness a SPA. Resort láká také podnikatele díky konferenčním místnostem, hotelu a blízkosti letišť Balice a Pyrzowice.

Investice nebo váš druhý domov
Resort splňuje ty nejnáročnější požadavky z hlediska luxusu a kvality. Pro majitele nemovitostí jsou nabízeny komplexní služby správy a dalšího pronájmu, které může, ale nemusí využít. Výnosy připadající na nemovitost jsou rozdělovány na základě tzv. nájemního poolu, a to v poměru 70 % pro vlastníka a 30 % pro společnost, která apartmány pronajímá. Pobyty majitelů jsou bez omezení, majitel platí jen za úklid. Provozní smlouva se uzavírá na 10 let s možností prodloužení na dalších 10 let. Apartmány lze koupit i bez nutnosti dalšího pronájmu, pouze k vlastnímu užívání kdykoliv v roce.

Výstavba byla zahájena v dubnu 2021. Očekávané otevření resortu je =nejpozději v květnu 2025.

Zaujala Vás tato nabídka? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitostí v Polsku

Parametry bytu

Cena
2 642 834 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Żywiec, Polsko
ID
TO20098
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
28 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti