Prodej bytu 2+kk, Hinterglemm, Rakousko, 38 m2

Hinterglemm, Rakousko

9 562 770 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Skvělá příležitost k investici ve vyhledávané lokalitě Rakouska! Zavedený a úspěšný 4* resort v oblíbeném městě Hinterglemm nabízí 24 apartmánů s 1 či 2 ložnicemi na prodej, které čeká modernizace a renovace. Kromě moderních apartmánů nabízí resort vnitřní a venkovní bazény, sauny, parní lázně, 2 restaurace, 2 bary, fitness, dětskou hernu s možností hlídání vašich ratolestí. Resort je určený ke komerčnímu pronájmu, který musí převažovat, vlastní užívání apartmánu ale jinak není limitováno. Navíc z ČR se do resortu dostanete za necelých 6 hodin!

Proč tato nemovitost
• Ski-in/ski-out v Hinterglemmu.
• Zavedený 4* resort, v provozu již od roku 2016, nyní jsou na prodej renovované apartmány v domě 2.
• Skvělá příležitost ke koupi nemovitosti ve Skicircusu s více než 270 km sjezdovek.
• Úžasné zázemí pro Vás i Vaše hosty - wellness, fitness, 2 restaurace, 2 bary, dětský koutek přímo v resortu.
• Plně vybavené apartmány včetně kuchyně.
• Kompletní servis správy a pronájmu nemovitosti - roční výnosy až 6,14 %.
• Vlastní užívání nemovitosti není limitováno určitým počtem týdnů. Komerční pronájem musí převažovat.
• Zahájení provozu po rekonstrukci již od 1.5.2024.
• Perfektní investiční příležitost – v únoru 2025 se v Saalbachu bude konat Světový pohár v lyžování, což zvýší poptávku po ubytování.

Umístění
Resort je umístěn přímo u lanovky Reiterkogelbahn, ve skiresortu Saalbach-Hinterglemm. Díky skvělé lokalitě máte na dosah nejen lanovky a sjezdovky, ale i nespočet restaurací, barů a obchodů.

Poslední šance koupit nemovitost v Alpách?
Víte o tom, že pro české investory je čím dál tím komplikovanější koupit novou, ale i starší, nemovitost v Alpách či v Dolomitech? Více informací se dozvíte na našich stránkách!

Apartmány na prodej
V domě 2, který je součástí resortu, se nabízí na prodej 24 apartmánů s 1 či 2 ložnicemi, parkovacím místem a balkónem či terasou.

Další pronájem
Apartmány jsou určeny na prodej do osobního vlastnictví a podle územního plánu jsou určené k dalšímu pronájmu s možností částečného vlastního užívání. Vlastní užívání nemovitosti je možné několik týdnů v roce. Pro vlastníky nemovitostí je zajištěn komplexní servis se správou a dalším pronájmem nemovitosti, bez starostí pro majitele nemovitostí.

Podmínka dalšího pronájmu nemovitosti vás nijak neomezuje při dalším nakládání s osobním vlastnictvím – tzn. nemovitost můžete kdykoliv během trvání smlouvy dalšího komerčního pronájmu prodat. Více informací o podmínkách pronájmu a vlastního užívání Vám rádi poskytneme na vyžádání.

Standardy
Apartmány budou vybavené vysoce kvalitními materiály jako je dřevo a kámen. Apartmány budou kompletně zařízené, včetně kuchyně, koupelny a moderního nábytku. Každý apartmán má k dispozici terasu či krytý balkon a ke každému apartmánu patří parkovací místo v podzemní garáži.

Dokončení rekonstrukce apartmánů je stanoveno na 1. května 2024.

Parametry bytu

Cena
9 562 770 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Hinterglemm, Rakousko
ID
RA20631
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
38 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Olga Muchová

Olga Muchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti