Prodej zahrady, Pasohlávky, 544 m2

Pasohlávky

1 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb RK)

Prověřené firmy v Pasohlávkách

Informace k pozemku

Chcete se rekreovat na svém pozemku v bezprostřední blízkosti vodní nádrže Nové Mlýny? Takových nabídek zde moc není...

Rád vám proto představuji jedinečnou nabídku pozemku v katastrálním území Mušov. Nachází se v kouzelném prostředí, v bezprostřední blízkosti u vodní nádrže Nové Mlýny, která je oblíbeným místem pro rekreaci, rybaření a odpočinek.

Pozemek o šířce 17 metrů a délce 32 metrů, o celkové ploše 544 m2, je rovinatý a nabízí ideální podmínky pro rekreaci. Na pozemku se nacházejí dva starší, avšak plně funkční karavany, které jsou již zahrnuty v ceně. Pozemek je oplocený, což zaručuje soukromí a bezpečnost, a dostanete se na něj po zpevněné cestě. Na pozemku je studna s dostatečným zdrojem vody.


Toto místo je ideální pro relaxaci a rybaření v klidném prostředí. Užijte si chvíle odpočinku a vychutnávejte si rybaření ve vodní nádrži Nové Mlýny.

Doporučuji vám využít jedinečnou nabídku tohoto pozemku. Pokud máte zájem o bližší informace nebo se chcete poradit ohledně této nabídky, neváhejte se se mnou spojit, těším se na setkání s vámi!

Parametry pozemku

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Pasohlávky
ID
00292
Plocha nemovitosti
544 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Filip Rozprým

Filip Rozprým

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Pasohlávkách?

Podobné nemovitosti