Prodej bytu 3+kk, Opatovice nad Labem, Vavřinecká, 67 m2

Vavřinecká, Opatovice nad Labem

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Opatovicích nad Labem

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji investiční byt 3+kk ve zděném domě v Opatovicích nad Labem. Byt se nachází v 1.NP a je po celkové velmi zdařilé kompletní rekonstrukci z roku 2019. V koupelně je el. vyhřívaná podlaha, vana, sprchový kout, umyvadlo a WC. Jedno WC je samostatné. Orientace bytu je SV-kuchyně a obývací pokoj, JZ-pokoj a ložnice. Z předsíně je vstup do koupelny, WC, ložnice, pokoje a obývacího pokoje. Kuchyně je přístupná z obývacího pokoje. Na podlaze je dlažba a PVC. Vytápění je plynovým kotlem, umístěným ve sklepě. Celková plocha bytu je 67m2 + balkon +sklep ( 16m2+další sklep 6m2).
V celém domě, který má dva vchody a dvě NP, je celkem 8bytů. Výhodou je proto malé společenství vlastníků. Před domem je k dispozici vlastní parkovací místo za 900,-/rok.
Po prodeji si prodávající vyhrazují právo být v bytě jako nájemníci s řádně uzavřenou nájemní smlouvou na dobu minimálně 1,5-2 roky. V případě, že se jim podaří pro sebe obstarat vhodnou nemovitost, opustí byt dříve. Je možná i směna bytu za rodinný dům po rekonstrukci v okrese Pardubice, případně Chrudim a Hradec Králové. Byt se po dohodě může prodat i se zařízením. Cena je k jednání.

Parametry bytu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Vavřinecká, Opatovice nad Labem
ID
MN-253-721
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RV Reality

Bratranců Veverkových 355, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Nepovímová Miluše

Nepovímová Miluše

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Opatovicích nad Labem?

Podobné nemovitosti