Prodej chaty, Krňany, 100 m2

Krňany

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Krňanech

Úklidové služby

Informace k domu

Částečně zděná chata 4+1 s garáží v obci Krňany, okres Benešov. Chata je na vlastním pozemku o celkové rozloze 514 m². Zastavěná plocha je 88 m², zastavěná plocha garáže je 38 m², podlahová plocha v chatě je cca 100 m². Přízemí chaty a část prvního patra jsou zděné, vrchní zděná přístavba je zateplena.

Chata se nachází cca 2 km od známě vyhlídky Máj, mezi obcí Hradištko a Kamenný Přívoz. V přízemí chaty je jedna větší místnost + chodba + stará koupelna + sklep. V prvním patře jsou dva větší pokoje + jeden malý + chodba + předsíň + kuchyň + nová koupelna + WC. Na pozemku stojí zděná garáž, pod kterou je sklep a vedle sklepa stojí skleník. Na zahradě jsou dvě zděné kůlny navazující na chatu.

Chata i zahrada není příliš užívána, vše je ale funkční. Chata je napojena na elektřinu 230/400V, žumpu a voda je rozvedena do chaty z podzemní nádrže na dešťovou vodu. Topení – kamna na tuhá paliva. V chatě je nový elektrický boiler a nové čerpadlo na vodu.

Pozemek je oplocen, příjezd je po udržované úvozové cestě. V obci je restaurace a zastávka autobusu, který jezdí ze Štěchovic do Benešova. Autem 40 minut do Prahy. Dobrá poloha na výlety – řeky Sázava i Vltava 15 minut.

Parametry domu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Krňany
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
514 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

DELFIN

Bubenská 225/49, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Tomáš Petr

Tomáš Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Krňanech?

Podobné nemovitosti