Prodej bytu 3+kk, Jablonec nad Jizerou, 75 m2

Jablonec nad Jizerou

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jablonci nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Czech Republic Sotheby’s Int. Realty nabízí k prodeji horský apartmán se zahradou, situovaný v prvním patře rezidenční budovy v Jablonci nad Jizerou. Apartmán nabízí dubové podlahy, sanitu značky Laufen, bezfalcové dveře či skandinávská svítidla.

Byt s dispozicí 3+kk nabízí podlahovou plochu 74 m2 a terasu o velikosti 34 m2, která navazuje na soukromou 76 m2 zahradu s ničím nerušeným výhledem na horské panorama. Apartmánu dominuje velkorysý obývací pokoj s moderní, na míru vyrobenou a plně vybavenou kuchyní, který je propojený s jídelní částí. Z obývacího pokoje se vstupuje na terasu a navazující zahradu, ze které si lze vychutnat příjemný pohled do okolních lesů. V bytě se nachází dvě samostatné ložnice, koupelna a praktická šatna.

Pro vlastníky apartmánů je k dispozici soukromé wellness, room management, dálkově ovládané topení, zahradní služby či kamerový systém.

Součástí kupní ceny je privátní parkování v objektu.

Lokalita - Krkonoše - Jablonec nad Jizerou

Jablonec nad Jizerou nabízí mnoho lyžařských středisek pro milovníky zimních sportů. Nedaleko v Rokytnici nad Jizerou naleznete vyhledávaný Skiareál Horní Domky. Přímo z apartmánu můžete naskočit do upravované běžkařské stopy. V nedaleké Roudnici je na výběr ze čtyř tras od 1,5 do 25 kilometrů. Mimo zimní sezónu jsou pak pro cyklisty ideální trasy jako Dvoračky, Rezek, Horní Mísečky či Zlaté návrší. K pěším túrám lákají historická místa i panoramatické vyhlídky. Do Rokytnice to budete mít pouhých deset minut autem, tam v případě potřeby naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně školek, škol, kaváren a restaurací.

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 1. 2024
Adresa
Jablonec nad Jizerou
ID
0723
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Třeček Marek

Třeček Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Jablonci nad Jizerou?

Podobné nemovitosti