Prodej bytu 2+kk, Oberndorf in Tirol, Rakousko, 48 m2

Oberndorf in Tirol, Rakousko

10 995 950 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Prozkoumejte horským sluncem zalité apartmány ve vyhledávané lokalitě – Oberndorf in Tirol. Z 20 prostorných apartmánů na prodej se za 3 minuty autem dostanete na nejbližší lanovku, která vede do ski areálu St. Johann in Tirol. A za pouhých 6 minut dojedete do ski areálu KitzSki Kitzbühel! Díky skvělé lokalitě máte na dosah lákavé aktivity v zimě i v létě. Resort disponuje vstupní lobby s recepcí, společenskou místností pro hosty a exkluzivním wellness.

Proč tato nemovitost
• Zbrusu nové, právě dokončené apartmány.
• 3 minuty od lyžařského střediska St. Johann in Tirol a 6 minut od lyžařského střediska KitzSki Kitzbuhel.
• 6 minut od Panorama Badewelt.
• Systém kompletní správy a dalšího pronájmu bez starostí pro vlastníka.
• Výnosy z pronájmu cca 5 % (před odpočtem provozních nákladů a před zdaněním).
• Možnost částečného vlastního užívání.
• Kvalitní provozovatel
• Na výnosy z pronájmu nemusíte čekat - jsou realizovány ihned, jelikož pronájem bude zahájen tuto zimní sezónu!

Umístění
Nový resort se nachází uprostřed vesničky Oberndorf in Tirol. 3 minuty jízdy od stanice lanovky vedoucí do ski areálu St. Johann in Tirol nebo 6 miut od KitzSki Kitzbühel. Restaurace, obchody a kavárny v docházkové vzdálenosti od resortu.

Poslední šance koupit nemovitost v Alpách?
Víte o tom, že pro české investory je čím dál tím komplikovanější koupit novou, ale i starší, nemovitost v Alpách či v Dolomitech? Více informací se dozvíte na našich stránkách!

Apartmány na prodej
20 právě dokončených apartmánů s 1, 2 nebo 3 ložnicemi a terasou či balkonem.

Výnosy a další pronájem
Apartmány jsou určeny na prodej do osobního vlastnictví a podle územního plánu jsou určené k dalšímu pronájmu s možností částečného vlastního užívání. Vlastní užívání nemovitosti je možné několik týdnů v roce. Pro vlastníky nemovitostí je zajištěn komplexní servis se správou a dalším pronájmem nemovitosti, bez starostí pro majitele nemovitostí.

Podmínka dalšího pronájmu nemovitosti vás nijak neomezuje při dalším nakládání s osobním vlastnictvím – tzn. nemovitost můžete kdykoliv během trvání smlouvy dalšího komerčního pronájmu prodat. Více informací o podmínkách pronájmu a vlastního užívání Vám rádi poskytneme na vyžádání.

Standardy
Nové apartmány nabízejí moderní vybavení s nadčasovou elegancí. Interiéry budou kompletně zařízené kvalitním nábytkem v tolik oblíbených přírodních tónech. Každý apartmán má k dispozici balkón či terasu, ze kterých si vychutnáte překrásné výhledy na rakouskou přírodu.

Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku místa výstavby v Rakousku.

Parametry bytu

Cena
10 995 950 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Oberndorf in Tirol, Rakousko
ID
KI20628
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
48 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Olga Muchová

Olga Muchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti