Prodej bytu 4+kk, Praha - Žižkov, Nad Ohradou, 96 m2 (ID: 2012809)

Nad Ohradou, Praha 3 - Žižkov

13 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 954 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Střešní dvoupatrový apartmán se skvělou dispozicí, po rekonstrukci včetně provedení moderního designu s jasným posláním dělat majiteli radost z domova, výhledy na celou Prahu z více světových stran, v cihlovém bytovém domě v klidné ulici u zeleně, přitom v centru.

Základní Shrnutí:
-Stav: Dokončená rekonstrukce celého bytu. Design, který vyzařuje pocit tepla a harmonie.
-Dispozice: 4+kk, Přízemí bytu: předsíň, záchod, kuchyň, společenský obývací pokoj.
Patro bytu: koupelna, 3. velkorysé pokoje
-Výměra: 96 m2
-Příslušenství: 1x kolárna,1x kočárkárna, 1x sušárna
-Budova: Cihlový bytový dům s výtahem
-Patro: Byt se nachází v 5. a 6. patře, tedy nejvyšším. Výhledy na celou Prahu jsou již cestou výtahem, z bytu jsou zaručeny na více světových stran.
-Parkování: První rok zdarma na oploceném parkovišti 20m od domu. Poté 12 000,-/rok
-Lokalita: “Schovaná“, klidná ulice přímo u cyklostezky, zeleně, dětské hřiště, areál Pražačka, obchody, MHD, kompletní občanská vybavenost.
-Prodáváme jako vlastník: Neplatíte provizi.
- Cena: 13 000 000,-

-Nabízíme zajištění financování nákupu nemovitosti, za aktuálně nejvýhodnějších podmínek.
- Prodáváte vlastní nemovitost pro pořízení této / nové nemovitosti? Koupíme Vaši stávající, abyste získali finanční prostředky na nákup nové.

Popis Dispozice:
Přízemí bytu je tvořeno předsíní, ve které je umístěno samostatné WC s umyvadlem. Z předsíně vstupujeme do vzdušného obývajícího pokoje, který nabízí mnoho variant uspořádání nábytku pro pohodlí domova.Součástí obývacího pokoje je prostorný, otevřený kuchyňský kout, který je designově řešen bílou barvou doplňující dubové dřevo a černými detaily, které jsou použity v celém bytě, dále jídelní prostor a designové schody do patra.
V patře bytu jsou 3 velké pokoje, hlavní koupelna s vanou/sprchovým koutem a technickou místností.

Proč vybrat Tento Byt?
Střešní mezonet v nejvyšším patře s výhledy na celou Prahu. Pokud byste rádi byt, jehož design interiéru Vám bude dělat radost, budete se v něm cítit spokojeně, zároveň s pohodlím, které velkorysé dispozici místností bytu přináší, tento byt Vás bude zajímat. Lokalita je zajímavá svou paletou možností, které nabízí v blízkém okolí. Od sportovních aktivit, po ty rodinné, rychlou dopravní dostupnost do všech částí města, tak i kompletní občanskou vybavenost v nejbližší okolí. Nabízíme nejen krásný domov, ale pro klidnou mysl i pět let trvající záruku na provedenou rekonstrukci.

Klíčové Výhody:
Dvoupatrový byt se nachází ve 5. a 6. patře, nabízející nejen prostornost, ale i úchvatné výhledy.
Zrekonstruován od Základu: Moderní koupelna, nová kuchyň, dubová podlaha, dubové dveře, tmavé detaily, nové podsvícené designové schodiště s kovovým zábradlím a mnoho dalšího.
Cihlová Konstrukce: Dům zdůrazňuje odolnost a tepelně izolační vlastnosti.
5 let záruky: Vaše jistota kvality a dlouhodobého pohodlí ve vlastním domově

Osobní prohlídka umožní poznat provedení interiéru a atmosféru bytu.
Budeme se těšit

Parametry bytu

Cena
13 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Nad Ohradou, Praha 3 - Žižkov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
96 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Andrea Ulrichová

Andrea Ulrichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti