Prodej ubytování, Znojmo, Na Valech, 600 m2 (ID: 2010436)

Na Valech, Znojmo

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena na vyžádání v RK)

Prověřené firmy v Znojmu

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji unikátní luxusní nemovitost v krásném prostředí Znojma. Tento patrový hotel se nachází na adrese Na Valech 1556/7 a nabízí zcela exkluzivní a luxusní ubytování pro náročné klienty. Objekt je postaven ze smíšených materiálů a má celkovou zastavěnou plochu 202m a užitnou plochu 600m. Nachází se na rozlehlé parcele o rozloze 1181m, která poskytuje dostatek soukromí a klidu.

Tato luxusní nemovitost je vybavena všemi moderními prvky a nabízí vynikající zázemí pro náročné klienty. K dispozici je kompletní vybavení včetně kanalizace a plynovodu, což zaručuje maximální pohodlí a komfort. Objekt je ve velmi dobrém stavu a byl pečlivě udržován a renovován, aby splňoval nejvyšší standardy.

Tento hotel se nachází v krásném prostředí s nádherným výhledem na okolní krajinu a nabízí luxusní ubytování pro náročné klienty. V okolí se nachází mnoho zajímavých míst k návštěvě a aktivit, což zaručuje nezapomenutelný pobyt. Pokud hledáte exkluzivní a luxusní ubytování v krásném prostředí, tento penzion je pro vás tou správnou volbou.
Dispozičně je objekt rozdělen na část restaurace s kuchyní a technickým zázemím se vstupem na prostornou zastřešenou terasu, která disponuje pergolou od firmy Gibus. v 1.NP (kotelna, předkuchyň, kuchyň, restaurace, WC muži i ženy, chodba, sklady). Hlavní vchod je umístěn v přístavbě mezipater umístěné na východní straně objektu, ze strany parkoviště. Po vstupu tímto vchodem se nachází recepce se vstupem ke schodišti níže do 1. NP/přízemí i výše do 2. NP do části se 4 hotelovými pokoji se soc. zázemím, chodbou, skladem i kanceláří se soc. zázemím. V následném mezipatře je umístěna místnost s wellness (sauna, vířivka, sprchový kout). Pokračováním po schodišti je možné se dostat do 3.NP s dalšími 4 hotelovými pokoji se soc. zázemím, z nichž jeden je se vstupem na balkon. V daném podlaží je umístěna chodba a úklidová místnost. Z podesty schodišťového prostoru ve 3.NP je rovněž zajištěn dveřmi přístup na schodiště vedoucí do bytové jednotky v podkroví. Bytovou jednotku lze dispozičně označit jako 4+1. Za vstupním schodištěm je umístěna chodba, ze které je vstup do ložnice, kuchyně, koupelny a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice s velmi pěkným výhledem do výše zmiňovaného údolí. Z obývacího pokoje jsou přístupné i 2 protilehlé ložnice.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost je skutečně jedinečná a nabízí zcela exkluzivní ubytování pro náročné klienty. https://hotelkaterina.dachi.cz/

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena na vyžádání v RK
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Na Valech, Znojmo
ID
18708
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
600 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1181 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Lenka Kvapilová

Lenka Kvapilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Znojmu?

Podobné nemovitosti