Pronájem bytu 3+1, Praha - Staré Město, Betlémská, 137 m2

Betlémská, Praha 1

65 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 3.500,- Kč/měs. + elektřina)

Prověřené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Luxusní zařízený byt 3+1 po celkové rekonstrukci se nachází ve zděném cihlovém činžovním domě v centru Prahy s výtahem. Velmi atraktivní a žádaná lokalita, dobrá dopravní dostupnost a infrastruktura. Kompletní občanská vybavenost. Prostorná vstupní hala, velký obývací pokoj s jídelnou, kompletně vybavená kuchyň (sklokeramická deska, el.trouba, myčka, lednice s mrazákem, kávovar) s jídelním posezením – výhled do vnitrobloku, 2 ložnice – 1 s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, hlavní koupelna má vanu. Místnosti mají dřevěné podlahy a vysoké stropy. V koupelnách je italská dlažba, žula a mramor. Možnost parkování v garáži 5.000,- Kč/měs.
Byt je zařízen italským nábytkem zn. SELVA a velkým počtem uměleckých kousků výtvarného umění, byt má mnoho úložných prostor.
Činžovní dům se nachází v klidné ulici za Národním divadlem, jen pár kroků od historického centra města. Perfektní občanská vybavenost v okolí (obchody, restaurace, kavárny, kina, divadla, atd.). V okolí jsou krásné originální kavárny a obchody.
Praha 1 - Staré Město je atraktivní lokalita v samém srdci Prahy s vynikající dopravní dostupností (zastávka metra Národní Třída je vzdálena 5 minut chůzí a zastávka tramvaje Karlovy lázně je vzdálena 2 minuty chůzí).
Půvabná část Prahy, jež je vhodná pro náročné klienty, kteří vyhledávají jedinečnou atmosféru starobylých částí města.

Parametry bytu

Cena
65 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 3.500,- Kč/měs. + elektřina
Aktualizováno
26. 1. 2024
Adresa
Betlémská, Praha 1
ID
1855
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
137 m2
Patro
4.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
379 m2
Podlahová plocha
137 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Telefon
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Realitní makléř

Realitní makléř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti