Pronájem rodinného domu, Hradec Králové - Malšova Lhota, Stříbrný potok, 148 m2

Stříbrný potok, Malšova Lhota

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k domu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nadstandardní rodinný dům 4kk s bazénem ve vyhledávané lokalitě u Stříbrného rybníka v Hradci Králové. Dispozice domu 4kk: přízemí (82m2) vstup, šatna, samostatné WC, prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní a prostornou jídelnou (vybavená kuchyňská linka s ostrůvkem, americká lednice), koupelna, po schodech vstup do patra(60m2): dětský pokoj, ložnice, hostinský pokoj. Dům je osazen novými plastovými okny a disponuje klimatizací, podlahy masiv, vinyl, dlažba. Dům je vytápěn elektrickým podlahovým topením, přímotopy a kamny na pelety, kanalizace a voda městská. Před domem parkovací stání pro dva automobily, u domu terasa s výhledem do zahrady a zapuštěný, krytý bazén s technologiemi. Na pozemku se nachází studna s užitkovou vodou.
Dům se nachází nedaleko městských lesů u Stříbrného rybníka díky své poloze tak vybízí ke klidnému pohodovému odpočinku u vody či procházkám v lese, ale také k aktivnímu sportovnímu vyžití na kole nebo in-line bruslích.
V místě velmi dobra občanská vybavenost, základní i mateřská škola, mini market, restaurace, zastávka MHD.

Parametry domu

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Stříbrný potok, Malšova Lhota
ID
24RK-33480
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
167 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
88 m2
Podlahová plocha
148 m2
Plocha nemovitosti
466 m2
Plocha zahrady
378 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 98 lidí

Prodejce

Milan Jaška

Milan Jaška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti