Pronájem obchodního prostoru, Žlutice, Nádražní, 640 m2

Nádražní, Žlutice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Žluticích

Informace k nemovitosti

Nabídka Pronájmu Obchodního Prostoru na Nádražní ulici v Městě Žlutice

Poloha:
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu obchodního prostoru na adrese - Nádražní ulice, Město Žlutice, okres Karlovy Vary, Karlovarský kraj. Tato lokalita je strategicky umístěná a poskytuje optimální podmínky pro podnikání.

Plocha:
Obchodní prostor disponuje rozlohou cca 640 m2, což Vám umožňuje flexibilně přizpůsobit prostor potřebám Vašeho podnikání.

Parkování:
K dispozici je velké parkoviště, které uspokojí potřeby Vašich zákazníků a zaměstnanců. Příjemný a snadný přístup zajišťuje pohodlné parkování a usnadňuje návštěvníkům přístup k Vašemu podniku.

Zásobování:
Obchodní prostor je ideálně situován pro bezproblémové zásobování. Logisticky je zajištěn plynulý tok zboží, což minimalizuje přepravní starosti a umožňuje efektivní chod Vašeho podniku.

Lokalita:
Strategická poloha umožňuje snadný přístup a je vhodná pro různé druhy obchodních aktivit.

Široké Možnosti:
Díky rozsáhlé ploše nabízí tento prostor široké možnosti pro různé druhy obchodních aktivit. Bez ohledu na to, zda plánujete otevření obchodu, restaurace nebo jiného podnikání, tento prostor je ideální volbou pro Vaše podnikatelské plány.

Kontakt:
Pro více informací nebo domluvu prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Jsme připraveni Vám poskytnout veškeré potřebné informace a pomoci Vám vytvořit ideální podmínky pro rozvoj Vašeho podnikání na této atraktivní adrese.

Nezmeškejte příležitost být součástí dynamického podnikatelského prostředí v Městě Žlutice!

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
25. 1. 2024
Adresa
Nádražní, Žlutice
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
640 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dmitry Fedorov

Dmitry Fedorov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Žluticích?

Podobné nemovitosti