Prodej kanceláře, Vodňany, Budějovická, 305 m2

Budějovická, Vodňany

7 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 696 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vodňanech

Informace k nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji objekt s komerčními prostory k různým druhům podnikání, v minulosti zde byla autodílna, která byla později rekolaudována na truhlárnu. Dům je podsklepený, v hlavním objektu se nachází 5 kanceláří, kuchyňka, chodba, WC se sprchou a prostorná půda, kde by se daly budovat další kancelářské prostory, či ateliér. Celý areál tvoří uzavřený dvůr, což poskytuje dostatek soukromí a bezpečí. Část objektu kde se nachází kancelářské prostory, má cca 305 m2 užitné plochy a zbylá část pro výrobu a skladování cca 560 m2 užitné plochy.
Nemovitost se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, další výhodou je, že do Českých Budějovic je dojezd pouhých 30 minut autem.
Objekt je napojen na obecní vodovod. Napojení do kanalizace je řešeno přes původní septik. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem umístěným ve sklepě. Dům je nyní využíván jako kancelářské prostory a sklad stavebního materiálu, má dva samostatné vstupy přímo z ulice a vjezd pro nákladní automobily. Přidružené prostory poskytují vynikající zázemí pro podnikání většího rozsahu a část objektu přístupná z ulice přímo vybízí ke zřízení obchodu, či jiných drobných služeb, přičemž může zůstat zbylá část domu oddělená.
Pokud hledáte objekt s velkorysými prostory a potenciálem k podnikání, neváhejte a kontaktujte mě.
Těším se na Vás!

V případě vícero zájemců si prodávající si vyhrazuje právo vybrat dle jím zvolených kritérií.

Parametry nemovitosti

Cena
7 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 1. 2024
Adresa
Budějovická, Vodňany
ID
0020-NP08552
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
305 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Irena Sokolová

Mgr. Irena Sokolová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Vodňanech?

Podobné nemovitosti