Prodej vily, Ostravice, 150 m2 (ID: 2004568)

Ostravice

22 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 108 658 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ostravici

Informace k domu

Bydlení s nejkrásnějším výhledem v Beskydech!
 
Moderní novostavba, která se odkrývá jihovýchodnímu slunci a pohádkovému výhledu na nejvyšší horu Beskyd – Lysou horu. Prostor pro klidný život s vaší rodinou, kde máte dostatek prostoru uvnitř, i na terase. Dům je součástí golfového hřiště, kde můžete trávit svůj volný čas, nebo využít wellness a restauraci.
 
Dům je navržen s vkusem, minimalisticky. Díky přírodním materiálům a jednoduchému designu se v něm budete cítit velmi příjemně.
 
Jedná se o nízkoenergetický dům – energetická třída B. Ke stavbě domu byly použity cihly Porotherm. Součástí vybavení jsou dřevěná okna s trojskly a bezprahovými vstupy na terasu. Dřevěná fasáda působí velmi přirozeně a skvěle vyzdvihne krásu místa, na kterém je dům postaven. Přírodní materiály dodávají vile uklidňující vzhled.
 
Dům má zelenou střechu s terasou, z níž je jedinečný výhled 360 stupňů na okolí Beskyd. Pohledem na jednu stranu můžete sledovat golfisty hrající pod Lysou horou, na druhé straně lyžaře na sjezdovce.
 
Před domem je dřevěná terasa poskytující soukromí.
 
Topení je v každé místnosti ovládáno zvlášť, můžete jej ovládat na dálku přes aplikaci. Před příjezdem z dovolené si jednoduše zapnete topení, abyste po příjezdu měli doma příjemně.
 
Okna mají venkovní žaluzie ovládané přes aplikaci. Díky překladu vhodnému pro uložení žaluziového systému nejsou lamely při vytaženém stavu vidět.
 
Dům je součástí golfového hřiště Golf & Ski Resort Ostravice. Nachází se u greenu jamky 16. V zimně se golfové hřiště mění na běžkařskou trať. Z domu můžete pěšky vyrazit na Lysou Horu, nebo na náměstí do Čeladné.
 
Ostrava je 25 minut autem, Frýdek-Místek 10 minut. Wellness nabízí golfové hřiště, případně hotel Miura a Catalleya v okolí.

Parametry domu

Cena
22 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 1. 2024
Adresa
Ostravice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1028 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SLONKA

Nádražní 142/20, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Tomáš Slonka

Tomáš Slonka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Ostravici?

Podobné nemovitosti