Prodej vily, Havířov, Petřvaldská, 358 m2

Petřvaldská, Havířov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Havířově

Informace k domu

Otevřený prostor, světlo, soukromí, komfort a elegance, to jsou vlastnosti, které charakterizují tuto krásnou vilu. Architekt zde navrhl propracovanou dispozici, která uspokojí potřeby i více početné rodiny s možností podnikání a práce z domu.

Nemovitost Vám poskytne prostornou společenskou místnost se vstupem na terasu, šest pokojů, dvě koupelny a tři WC.

Součástí je garáž pro Vaše dvě auta + bezproblémové parkování před domem.

Skvělá dostupnost do Havířova i do Ostravy.

Samotné kouzlo vily spočívá v mnoha detailech, které je nutné objevit při osobní prohlídce a poznat tak, jak by Váš život v tomto domě mohl vypadat.

Zveme Vás k prohlídce. Po předchozí dohodě, kdykoliv.



Průkaz energetické náročnosti se zpracovává, uvádíme tedy hodnotu energetické třídy náročnosti budovy, jak vyplývá ze zákona č. 406/2000 Sb., jako "G". Před podpisem kupní smlouvy bude energetický průkaz řádně předán.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Petřvaldská, Havířov
ID
1016070224
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
358 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
666 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Václav Štolba

Václav Štolba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Havířově?

Podobné nemovitosti