Prodej ubytování, Třinec, 600 m2

Třinec

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Třinci

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji zařízenou restauraci s kapacitou až 100 hostů.
Samotná restaurace je rozdělena na menší modrý salonek, dále červený salonek a velký sál, který se nachází v přízemních prostorách restaurace s možností posezení i venku. Restaurace svou prostorností umožňuje jak větší rodinné oslavy, svatby, pohřební hostiny, tak i menší společenské akce. Všechny salónky a sál restaurace jsou klimatizované.
Restaurace je dále vybavena dvěmi kuchyněmi, které jsou kompletně zařízeny jak v horní části, tak i ve spodní části restaurace, vše je pořízeno v nerezu (seznam věcí bude na požádání předložen), dalšími místnostmi, které vyplňují přízemní prostor jsou skladové prostory, kde jsou umístěny stoly, židle, skladová místnost pro materiál, úklidová místnost, menší kancelář, technické zázemí, kotelna s napojením na dálkové vytápění, přípravny, sklad potravin a nápojů.
V dolních prostorách restaurace se dále nachází sál pro rodinné oslavy který lze přestavět na wellness zázemí pro relaxaci a odpočinek. Je zde rovněž samostatné WC pro ženy a muže, stejně tak jako v horní části v horní části restaurace. Z parkoviště je umožněn bezbariérový vstup do restaurace.
V zadní části nemovitosti se v prvním patře nachází prostorný privátní byt dispozice 2+kk s kuchyňským koutem, spíží, ložnicí, koupelnou, dvěma WC, bidetem, velkou prostornou vanou a sprchovým koutem, dále prostornou obývací místnost s klimatizací, jejíž součástí je nádherný krb a balkónem.
Ve stejném podlaží se nachází prostorný apartmán o dispozici 2+1 s oddělenou koupelnou (součástí je sprchový kout), WC, nádherná komoda se dvěma umyvadly a zrcadlem, oddělenou kuchyní, menší předsíní, navíc v druhém obývacím pokoji je rovněž WC vč. umyvadla.

Okolí restaurace je rozlehlé, v přední části je prostorné parkoviště, v zadní soukromé části je rozlehlý travnatý pozemek s nádhernou pergolou, která v chladném období může sloužit jako zimní zahrada. Pozemek je vhodný k další výstavbě menších stylových chatek pro víkendové pobyty turistů či cyklistů.

Z parkoviště pro hosty restaurace je zhotovená nová příjezdová cesta až k zadní části restaurace, která je označena značkou pro soukromí majitele.

Samotnou zahradu tvoří skalky, křoviny, stromy, vše realizováno majitelem restaurace. Ze zahrady i z privátního bytu je krásný výhled na Javorový Vrch.

Okolí restaurace je střeženo kamerovým systémem.

Restaurace se nachází v klidné části obce Oldřichovice u Třince. Poblíž restaurace je autobusová zastávka. Dojezd do města Třinec je do 3 minut, cestou do města nemůžete minout Werk arénu Třineckých hokejistů.
Ve městě je veškerá dostupnost služeb, lékařů, supermarketů, čerpací stanice.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Třinec
ID
6517
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Andrej Holčík

Andrej Holčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Třinci?

Podobné nemovitosti