Prodej restaurace, Karviná, Pivovarská, 946 m2

Pivovarská, Karviná - Fryštát

17 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 735 Kč /za měsíc

(Cena k jednání u prohlídky s majitelem. Možná úhrada část kupní ceny formou splátek.)

Prověřené firmy v Karviné

Informace k nemovitosti

Možnost úhrady 50% dohodnuté prodejní ceny formou měsíčních splátek.
V zastoupení klienta nabízíme k prodeji komerční objekt v centru města, který disponuje zavedenou restaurací Baron s venkovní terasou a banketkou v přízemí, pivnicí Bečky s venkovním posezením v přízemí a Městským karvinským pivovarem s výrobou piva, jak do těchto restauračních zařízení, tak pro odběr jiných odběratelů formou sudového piva nebo v PET lahvích. Vaření piva má ve Fryštátu historii a s přestávkami se pivo zde vaří skoro 600 let, kdy tímto se stává pivnice Bečky s pivovarem turisticky navštěvovaným místem. Na Bečkách jsou dochovány původní klenbové stropy a je zde dřevěný stylový nábytek, který na návštěvníky dýchne svým osobitým kouzlem historie města.
V suterénu jsou nevyužité sklepní prostory s klenbami, kde je možnost vybudování třeba vinného sklepa, vinárny nebo jen ke skladovacím účelům.
V patře jsou dvě bytové jednotky s dispozicemi 3+1 a 2+1, kancelář a prostorný nevyužitý sál s kapacitou cca 120 osob. Tento sál je možné upravit pro konání rodinných, firemních a kulturních akcí nebo přestavbou vybudovat další až 4 byty pro nájmy. Celá budova je po rekonstrukci včetně moderně zařízené kuchyně a zabezpečení.
Celý objekt je zajímavý rovněž jako investice na nájmy všech zařízení a prostor k podnikání a bytových jednotek k bydlení.
Energetický štítek náročností budovy nebyl zatím dodán. Doporučujeme prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
17 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání u prohlídky s majitelem. Možná úhrada část kupní ceny formou splátek.
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Pivovarská, Karviná - Fryštát
ID
1519
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
946 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Zbigniew Macura

Zbigniew Macura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Karviné?

Podobné nemovitosti