Prodej vícegeneračního domu, Stračov, 450 m2

Stračov

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Stračově

Informace k domu

Tato výjimečná nemovitost se nachází ve Stračově, který leží 20 min. autem od Hradce Králové. Jde o příležitost vhodnou pro investora, který hledá bytový dům nebo velkou rodinu toužící po vícegeneračním bydlení.
V současnosti jsou v domě o 450 m2 dva sto metrové byty, oba o dispozici 4+1 s odděleným vytápěním, elektrikou i vodou. V suterénu domu jsou k dispozici sklepy a dvě prostorné garáže. Podkroví domu vybízí k vybudování dalších bytů.
Voda v domě je z veřejného řádu a ze společné studny se sousedy. Odpady jsou svedeny do nově vybudované ČOV s přepadem do obecní kanalizace. Kromě prasklin na přístavbě tu nejsou žádné problémy se statikou. V 2.NP jsou vyměněna okna za plastová.
Dům je umístěn na pozemku o rozloze 567 m2, který je v současnosti rozdělený na dvě zahrady. Na jedné stojí pergola a na druhé skleník.
Stračov je velmi vyhlášená obec, kde to žije! Je tu veškerá občanská vybavenost, obchod, pošta, školka, multifunkční hřiště a nově se Stračov může pyšnit i velmi povedeným multifunkčním domem se sálem, hospodou, no prostě skvělým zázemím pro všechny své obyvatele.
Vzhledem k tomu, že PENB ještě nebyl vypracován uvádím dle zákonné povinnosti třídu G.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Stračov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
450 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
567 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Václav Kolář

Václav Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Stračově?

Podobné nemovitosti