Prodej výrobních prostor, Broumov, Slévárenská, 380 m2

Slévárenská, Broumov

3 050 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 535 Kč /za měsíc

(O ceně je možné jednat.)

Prověřené firmy v Broumově

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení vám nabízíme komerční prostor - stavba pro výrobu a skladování o velikosti 408 m2 s bytovou jednotkou o velikosti cca 85 m2 na adrese Slévárenská 262, 55001 Broumov - Olivětín. Prostor je nyní nevyužitý a slouží jako skladovací prostor. Novému majiteli bude nemovitost předána vyklizená. Vytápění nemovitosti je řešeno centrálním topením s možností předělání na vlastní vytápění tuhými palivy/el.kotlem. Bytová jednotka je tvořena zádveřím, sociálním zařízením, obývacím pokojem s kuchyní a náležící malou zahradou. Nemovitost je nejlépe prohlédnout, kde Vám rádi sdělíme veškeré potřebné informace.

Objekt je napojen na vodu, elektřinu a kanalizaci.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G.

S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tato nemovitost vhodná právě pro Vaše nové podnikání a bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
3 050 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
O ceně je možné jednat.
Aktualizováno
16. 1. 2024
Adresa
Slévárenská, Broumov
ID
0236
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
380 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Cibulka

Martin Cibulka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Broumově (okr. Náchod)?

Podobné nemovitosti