Prodej bytu 3+kk, Kladno, Severní, 70 m2

Severní, Kladno

5 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 688 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně vám představuji nabídku prodeje bytu o celkové užitné ploše 83m2. Jeho velikost i dispozice 3+KK s lodžií je ideální pro spokojené rodinné bydlení ve skvělé lokalitě, kde máte občanskou vybavenost a přírodu doslova za domem. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Dispozičně je řešený vstupní předsíní, kde je dostatek prostoru pro vestavěné skříně a spoustu úložných prostor. Z předsíně je vstup do jednotlivých místností bytu. Prostorný obývací pokoj je spojený s kuchyňským koutem a jídelnou, který vznikl přestavbou při rekonstrukci bytu. Kuchyňský kout je vybavený kuchyňskou linkou přesně na míru daného prostoru a je využitý opravdu každý prostor kuchyně která je vybavená vestavěnými spotřebiči. Obývací pokoj je prosvětlený oknem na východní stranu domu a okny směřující na lodžii bytu, orientovanou na jižní stranu domu. Lodžie je zasklená s možností kompletního otevření. Z předsíně je dále vstup do dvou ložnic, orientovaných na východní stranu domu s výhledem do zeleně parkové úpravy. Dále se vstupuje do koupelny s vanou a umyvadlem a nechybí ani samostatná toaleta.
Kladenský Rozdělov je skvělé místo pro život, v docházkové vzdálenosti je mateřská i základní škola, obchody, restaurace i supermarkety. V okolí je také řada možností trávení volného času nejen v přírodě. Prakticky za domem je celá řada cyklostezek i turistických tras.
V rámci sportovních areálů města Kladna je k dispozici celá řada sportovišť, jako je venkovní koupaliště, aquapark, atletický stadion a řada dalších.
V okolí domu je možnost volného parkování. Z Kladna nechybí skvělé spojení do Prahy, a to autem po dálnici D6, nebo D7 v dojezdové vzdálenosti kolem 20 minut. Dobré spojení je i autobusem pražskou integrovanou dopravou, nebo již brzy bude k dispozici i rychlodráha Kladno / Praha.
Zaujala vás nabídka tohoto bytu a nyní řešíte způsob financování, žádný problém, najdeme pro vás tu nejvýhodnější variantu financování nemovitosti hypotéčním úvěrem. Nebo můžete využít možnost moderního financování nemovitosti bez nutnosti prokazování příjmů s produktem Chytře bydlím. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103257.

Parametry bytu

Cena
5 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Severní, Kladno
ID
N103257
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
83 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KLADNO

náměstí Svobody 1626, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Čížek

Petr Čížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti