Prodej apartmánu, Provodín, 44 m2

Provodín

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Provodíně

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Představujeme Vám prodej apartmánů s názvem "Provodínské kameny v srdci Máchova jezera", což je exkluzivní příležitost pro nákup apartmánů v jedinečném prostředí. Tento apartmán s dispozicí 2+kk nabízí nádherný výhled na tichou a malebnou krajinu, která vás okouzlí svou přírodní krásou.

Noví majitelé si jistě rychle oblíbí dostavbu wellness části, která poskytuje ideální prostor pro relaxaci a odpočinek. Soukromá terasa nabízí možnost strávit klidné chvíle v příjemném prostředí, zatímco úložné koje a umývárny pro kola jsou praktickým řešením pro aktivní životní styl.

Apartmán se nachází v dostupné vzdálenosti od Prahy, konkrétně 60 minut jízdy, což zajišťuje pohodlný přístup do hlavního města. Navíc, Máchovo jezero je vzdálené pouhých 15 minut, což umožňuje snadný přístup k vodním radovánkám a relaxaci u vody.

Pro milovníky sportu je tato lokalita ideální díky velké nabídce cyklostezek, které poskytují skvělé možnosti pro cyklistiku a outdoorové aktivity. Tento apartmán je perfektní volbou pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení v přírodě a aktivního životního stylu.

Parametry nemovitosti

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Provodín
ID
00008
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
44 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Martin Kraml

Martin Kraml

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Provodíně?

Podobné nemovitosti