Prodej chalupy, Neustupov, 89 m2

Neustupov

1 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 817 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Neustupově

Úklidové služby

Informace k domu

Více informací, územní plán, foto, video najdete na stránce nemovitosti chalupaDolniBorek.cz
Můžete koupit pouze chalupu se stodolou za cenu 1.850.000 Kč, rybník za 250.000 Kč, sousedící stavební pozemek za cenu 2 mil. Kč.

Hledáte místo k bydlení nebo k rekreaci? hledáte původní chalupu s nádechem minulých časů? pak vám nabízím chalupu se stodolou, v klidné a tiché obci Dolní Borek č.p.1 u Miličína, kde si užijete nerušivé bydlení a soukromí.

Chalupa a stodola jsou v původním stavu před kompletní rekonstrukcí, což pro vás ale znamená, že si máte možnost vytvořit svůj vysněný domov zcela podle svých představ. Zastavěná plocha a nádvoří celkem 1155 m2.

Chalupa je napojena na elektřinu, vlastní studna, přípojka obecního vodovodu na hranici pozemku u stodoly.

Dispozice bydlení 4+kk o podlahové výměře 89 m2, půdní prostor o 100 m2. Vytápění lokální, stropy klenbové, podlahy betonové, nosné obvodové zdivo a základ domu pevný a stabilní.

Díky prostorné stodole máte dostatek místa pro uskladnění vašich věcí nebo pro vytvoření hobby místnosti, dílny nebo jiného prostoru, který vám bude jistě dobře sloužit. Stodola o celkové podlahové výměře 162 m2, z 2/3 vestavbou bývalého chléva (101 m2) s klenbovými stropy a technickým zázemím. Ke stodole navazuje kamenný přístřešek, který je pravděpodobně před odstraněním.

Možnost dokoupit vlastní rybník a sousedící stavební pozemek:

Ve chvíli, kdy budete mít chalupu se stodolou po zdařilé rekonstrukci, nastává čas, kdy si můžete jít užívat chvíle pohody a relaxace k vlastnímu rybníku o celkové výměře 2841 m2. Rybník je ihned v dosahu od chalupy, lemován vzrostlými stromy. Několik kroků musíte po pozemku jiného majitele z místní obce, ten je připraven se s vámi na tomto přístupu domluvit.

Až vás klid a relaxace u rybníku omrzí, můžete se pustit do dalšího díla na sousedícím stavebním pozemku o rozloze 1648 m2 + 665 m2 zahrady (samostatná plocha), který vám umožní vytvořit si ještě větší zahradu nebo si postavit další obytnou stavbu. Na pozemku se nachází torzo bývalé kamenné budovy s původním sklepem. Výkres územního plánu a textovou část možnosti využití pozemku, najdete na stránce chalupaDolniBorek.cz.

Tato chalupa je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v malebném prostředí. Pro ty, kteří milují staré chalupy s nádechem historie a kteří se nebojí investovat a vracet domům jejich původní atmosféru.

Podívejte se na video, kde najdete zákres budov, pozemků a vodní plochy.

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte a ihned mě kontaktujte.

Parametry domu

Cena
1 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Neustupov
ID
0000112023
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
89 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
89 m2
Plocha nemovitosti
1155 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Neustupově?

Podobné nemovitosti