Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Nové Dvory, 3385 m2

Nové Dvory

6 093 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 037 Kč /za měsíc

(vč. provize, právního a hypotečního servisu)

Prověřené firmy v Nových Dvorech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Pozemky s platným stavebním povolením na výstavbu skladovací haly a zpevněných ploch, včetně jímky odpadních vod a přípojky vody. Projekt představuje stavbu o jednom nadzemním podlaží ve tvaru písmene „L“. Zamýšlená hala je zděná budova o zastavěné ploše 400 m2 se sedlovou střechou. Stavební dokumentace je pro budoucího investora k dispozici.

Předmětem prodeje jsou parcely o celkové výměře 3385 m2, na kterých jsou vybudovány dvě studny (déle nevyužívané). Pozemky jsou rovinaté, na hranici je přivedena el. energie a je vybudována rozvodná skříň s možností připojení dvou odběrných míst. Uložený materiál bude před prodejem odvezen, případně lze domluvit jiný způsob kompenzace.

Dle územního plánu jsou nemovitosti situované v oblasti „výroba lehká“, jejichž převažující využití je nerušící výroba a skladování (nerušící výrobou se rozumí takové funkční využití, které nevyžaduje stanovení žádných ochranných pásem, nebude mít významně negativní vliv na životní prostředí obce svým dopravním zatížením, emisemi a imisemi).

Pozemky jsou umístěny přímo u frekventované místní komunikace Kolín - Čáslav (sjezd je povolen a vybudován), v části obce zvané Na kuchyňce. V tomto úseku je plánována přeložka silnice, která bude navazovat na obchvat obce Církvice a umožní tak bezproblémový přístup z obou směrů i pro nadměrné náklady.

Parametry pozemku

Cena
6 093 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize, právního a hypotečního servisu
Aktualizováno
13. 1. 2024
Adresa
Nové Dvory
ID
00012
Plocha nemovitosti
3385 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP MAKLÉŘKY

Politických vězňů 42, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Eva Svítilová

Eva Svítilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Nových Dvorech (okr. Kutná Hora)?

Podobné nemovitosti