Prodej činžovního domu, Vrchlabí, Krkonošská, 440 m2

Krkonošská, Vrchlabí

16 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 922 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vrchlabí

Informace k nemovitosti

Naše společnost Vám exkluzivně nabízí k prodeji prostorný 3-podlažní podsklepený bytový dům v centru Vrchlabí, na Krkonošské ulici. Tento dům nabízí ideální kombinaci moderního komfortu a historického šarmu.
V přízemí se nachází prodejna T-Mobile, která byla v roce 2005 kompletně zrekonstruovaná (nové omítky, rozvody elektřiny, plynu a vody, podlahy, soc. zařízení, alarm atd.). Jedná se o obchodní prostor s velkými výlohami do hlavní ulice, kancelář, technické zázemí (sklad) a wc.
V 1. np se nachází prostorný byt 4+1, ve 2. np je půdní prostor, který nadchne svou prostorností s možností výstavby dalších 2 bytů.
Parkování je možné v garážích (dvougaráž + samostatná garáž) z ulice nábřeží Marie Kubátové– obě garáže byly rekonstruované v roce 2007. Dům má dále novou střechu vč. zateplení a novou fasádu v přední části domu (dle památkového úřadu).
Skvělá příležitost pro ty, kteří hledají výhodnou investiční možnost či bydlení s pohodlím a strategickou polohou.
Doporučuji prohlídku.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101386.

Parametry nemovitosti

Cena
16 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 2. 2024
Adresa
Krkonošská, Vrchlabí
ID
N101386
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
440 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Tereza Klierová

Mgr. Tereza Klierová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti