Prodej chalupy, Trhová Kamenice, 197 m2

Trhová Kamenice

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(v ceně je provize RK a právní servis)

Prověřené firmy v Trhové Kamenici

Informace k domu

Prodej krásné roubené chalupy nacházejícího se v obci Rohozná v malebné kopcovité krajině se zalesněnými vršky Českomoravské vrchoviny v údolí řeky Chrudimky. Dvoupatrová chalupa s falešným roubením o zastavěné ploše 197 m2 byla v roce 2022 velmi vkusně zrekonstruována a zahrada s krytou pergolou o ploše 274 m2 a její okolí nabízí maximální komfort a soukromí.

Potřebujete pro Vaši rodinu místo k relaxaci a odpočinku? A nebo snad hledáte novou investiční příležitost? Potom je tato chalupa přesně pro Vás. Přesto že už rok v chaloupce majitelé trvale žijí, dříve byla, vzhledem k turisticky vyhledávané celoroční lokalitě, úspěšně pronajímána s kapacitou až 11 lůžek.

Okolí nabízí široké možnosti a to jak pro relaxaci, turistiku, tak sportovní vyžití.

V dojezdové vzdálenosti je spousta lomů, golfové hřiště, skanzen Veselý Kopec, vyhledávaná turistická destinace Seč, tři různé sjezdovky, obec Ležáky, stáje Slatiňany a daleko více. V zimně se v obci prohrnují běžkařské dráhy. Dále nespočet restaurací, několik vnitřních bazénů, taktéž venkovní biotop Hlinsko.

Přízemí je dělené na zádveří a předsíň, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, prádelnu s toaletou a technickou místnost se šatnou. Původní garáž je využívána částečně jako pracovna ve které se nachází infrasauna a mini fitness, vstup ze zahrady.

První nadzemní podlaží, do kterého se vchází po masivních dřevěných schodech je rozdělené na velký obývací pokoj se střešními okny a tři pokoje. Dva menší dětské pokoje a prostorná ložnice s výhledem do zahrady.

Interiér je dokonalým propojením dřeva, doplněné o designovou dlažbu, laminátovou podlahu a velkoformátové obklady. Koupelna nabízí značkovou sanitu a kuchyně je vybavena vestavěnými značkovými spotřebiči. Chalupa se prodává vybavená, viz fotografie.

Vytápění je řešené kombinovaným plynovým kotlem s ohřevem vody. V obývacím pokoji je krbová vložka s pomalým hořením a horkovzdušným rozvodem do domu. V místnostech jsou umístěna topná tělesa a v koupelně je podlahové vytápění a elektrický žebřík. Do domu je přivedena obecní voda. Odpady jsou řešené septikem.

Dominantou udržované okrasné zahrady je prostorná zastřešená pergola, dětské hřiště a jezírko.

Souznění přírody a moderní technologie, částečné soukromí obehnané přírodou s kouzelnými pohledy do okolí, veškerá občanská vybavenost v Trhové Kamenici, to je dennodenní nenahraditelná “rutina”, kterou tato chalupa nabízí.
 

Těším se na běžných prohlídkách, ale nabízím také viedeoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, Face Time, Messenger, Skype aj.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v ceně je provize RK a právní servis
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Trhová Kamenice
ID
VP.R.2.
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
197 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
471 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Veronika Pácaltová

K Meteoru 762/34, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Veronika Pácaltová

Veronika Pácaltová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Trhové Kamenici?

Podobné nemovitosti