Prodej obchodního prostoru, Praha - Karlín, Pernerova, 282 m2

Pernerova, Praha 8 - Karlín

11 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 758 Kč /za měsíc

(cena je uvedena bez DPH)

Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Sklepení 238,7 m2 s přízemní recepcí 43,4 m2 je ideální pro podnikání, kterému vyhovuje provoz bez denního světla. Například wellness, rehabilitace, zubní ordinace nebo kanceláře vývojářů a programátorů. Obrázky PŘED a PO v galerii využijte k inspiraci, jak mohou prostory vypadat.

Představte si, že vaši klienti vejdou do přízemní části prostor přímo z ulice. Ty doslova vybízí ke zřízení vstupní recepce s výlohou.

Z recepce vede dolu do sklepení pozvolné schodiště.

Vstup pro personál či zásobování lze oddělit od recepce pro hosty. Ze společných prostor domu v přízemí jede do suterénu výtah. Samozřejmostí je také přístup na společný dvorek ve vnitrobloku.

Do sklepení jsou zavedeny 2 moderní světlovody z vnitřního dvora. Fungují též jako zajímavý interiérový prvek.

Dům č. p. 4 v ulici Pernerova, kde se sklepení nachází, má řadu předností. První, co vaši zákazníci uvidí, je perfektně opravená fasáda, která ovšem není jen prázdnou skořápkou. Kompletní renovace domu byla dokončena v r. 2023. Všechny zrekonstruované byty jsou prodané. To znamená, že byste si otevřeli provozovnu v domě, který žije.

Sklepení i recepce jsou připravené v praktickém kolaudačním minimu neboli shell and core. Díky tomu je patrná struktura zdiva a podlah, které dokončíte podle vašich představ a potřeb.

Karlín patří mezi 3 nejperspektivnější lokality v centru Prahy. V posledních 20 letech prošel obrovským rozvojem. Nyní pokračují jeho další stavební etapy s miliardovými rozpočty. Město bude rekonstruovat Kasárna Karlín. Státní památkový ústav kompletně opraví Invalidovnu. Soukromý developer už buduje novou výstavbu na Rohanském ostrově.

Karlín tak představuje strategickou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností a skvělou dostupností MHD. Stanice metra Křižíkova, tramvajová zastávka Karlínské náměstí a autobusová zastávka Pernerova jsou od domu vzdáleny pár minut pěší chůze. Karlín se stává jednou z nejoblíbenějších částí Prahy, kterou vyhledávají zejména lidé v produktivním věku a rodiny s dětmi. To vám může zajistit dobré obchodní příležitosti a dostatek zákazníků.

Neváhejte nás kontaktovat, ať si o potenciálu rozsáhlého sklepení s přízemní recepcí uděláte vlastní obrázek. Rádi vás prostorem provedeme a sdělíme technické detaily.

Parametry nemovitosti

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena bez DPH
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Pernerova, Praha 8 - Karlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
282 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BOUTIQ Real Estate

Václavské náměstí 773/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zuzana Štafurová

Zuzana Štafurová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 8?

Podobné nemovitosti