Pronájem bytu 2+1, Prostějov, sídl. Svobody, 53 m2 (ID: 1975419)

sídl. Svobody, Prostějov

9 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Prostějově

Informace k bytu

Exkluzivně nabízím k pronájmu byt v Prostějově. Jedná se o byt o dispozici 2+1. Byt se nachází na ulici sídl. Svobody, Prostějov. Jedná se o panelový objekt ve velmi dobrém stavu. Byt je zařízený a má podlahovou plochu 53m².
Byt se nachází v druhém patře panelového domu. Díky své strategické poloze v obci Prostějov máte výbornou dostupnost veškeré občanské vybavenosti a veřejné dopravy. V blízkosti se nachází školy, školky, obchody a restaurace, což přispívá k pohodlnému a komfortnímu bydlení.
Dispozice -předsíň ,koupelna, toaleta, obývací pokoj s praktickou alkovnou , ložnice, kuchyně . Nemovitost disponuje lodžií a sklepem. Podlahy- Plovoucí podlahy, parkety a dlažba. Plastová okna ,nové rozvody vody. Vytápění dálkové.
Majitel byt pronajímá dlouhodobě, proto preferuje nájemce na dlouhodobý pronájem.
Měsíční nájemné 10.000,- Kč + energie. Kauce je stanovena ve výši 20 000,- Kč, plus poplatek za zprostředkování . Pokud vás tato nabídka zaujala a máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky. Těšíme se na vaši zprávu. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
9 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
sídl. Svobody, Prostějov
ID
20879
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 264 lidí

Prodejce

Bohdan Buzek

Bohdan Buzek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Prostějově?

Podobné nemovitosti