Pronájem kanceláře, Praha - Karlín, Thámova, 280 m2

Thámova, Praha, Karlín

13,5 € /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 120 Kč/m2/měsíc, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Evidenční číslo / ID zakázky: V3430

**Neplatíte provize**

Karlín je jednou z nejzajímavějších pražských čtvrtí, která se svou prestiží odlišuje od zbytku města. A samozřejmě tato část města láká nejen za účelem bydlení, ale také za účelem práce a prezentace vlastního podnikání. A rádi bychom vám nabídli jednu z těchto možností.

Jedná se o prostory celkovou plochou 280m2 (vč. add-on faktoru 337m2) umístěné ve 6.NP moderní administrativní budovy v Thámově ulici. Budova je klimatizovaná pomocí parapetních fancoilových jednotek, má reprezentativní recepce, přístup na magnetické karty a nonstop bezpečnostní službu 24/7, otvíravá okna, klimatizace, moderní výtahy, optické vlákno a vysokorychlostní připojení na internet, venkovní žaluzie atd.

Thámova 16 se nachází v samém srdci Karlínu v těsné blízkosti stanice metra B Křižíkova, čímž je zaručena rychlá dosažitelnost centra města. Okolí poskytuje opravdu široký výběr restaurací, kaváren a obchodů.

**Neplatíte provize**
Měsíčné nájemné za 1 m2 je 13,5 eur
Služby (poplatky): 120 Kč/m2/měsíc + DPH
K dispozici je také možnost pronájmu parkovacího místa v podzemní garáži za příplatek 135 EUR/parkovací stání/měsíc + DPH
K dispozici ihned

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

V našem portfoliu jsou i další nabídky pronájmu kancelářských prostor v dané lokalitě, pro konzultace prosím kontaktujte realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Parametry nemovitosti

Cena
13,5 € /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 120 Kč/m2/měsíc, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Thámova, Praha, Karlín
ID
V3430
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Patro
6.
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
MHD
Garáž
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladislav Maltcev

Vladislav Maltcev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 8?

Podobné nemovitosti