Pronájem pozemku pro bydlení, Uničov, 3546 m2 (ID: 1972124)

Nová Dědina u Uničova

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Uničově

Informace k pozemku

Nabízíme k pronájmu pozemek pro bydlení v části obce Nová Dědina u Uničova, která se nachází v obci Uničov, okres Olomouc. Tento pozemek je o celkové ploše 3546m² .
Pozemek je vhodně situován ve vyhledávané lokalitě a nabízí dostatek prostoru pro vaše plány a představy. Jeho zastavěná plocha je 3546 m², což Vám poskytuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení nebo různé formy podnikání. Celý pozemek je oplocen.
Nová Dědina u Uničova je klidná a příjemná lokalita, která nabízí veškerou občanskou vybavenost a skvělé spojení s okolními obcemi a městy. V blízkosti se nacházejí školy, školky, obchody a veškeré potřebné služby.
Pozemek pro bydlení v Nové Dědině u Uničova je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v blízkosti všech důležitých zařízení.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a domluvíme termín prohlídky, abyste si mohli osobně prohlédnout tento atraktivní pozemek.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
17. 3. 2024
Adresa
Nová Dědina u Uničova
ID
20808
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3546 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bohdan Buzek

Bohdan Buzek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pozemků pro bydlení v Uničově?