Prodej vícegeneračního domu, Křečhoř, 222 m2

Křečhoř

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Křečhoři

Úklidové služby

Informace k domu

Velký rodinný venkovský dům s potenciálem a historií situovaný v klidné vesnici Křečhoř nedaleko Kolína. Tento unikátní dům, původně kdysi zemědělská stavba, nyní slouží jako dva byty s garáží a obří stodolou, ze které by šlo udělat další dům. Jde si zde také splnit sen o vlastní rodinné farmě.

Stavba tvořená ze smíšeného zdiva (kámen, cihly, tvárnice) má odhadované stáří 150 let jde o samostatně stojící rodinný dům s navazujícími částmi (garáž a stodola), je to dvoupodlažní podsklepená stavba.
Suterén vhodný pro skladování, techniku nebo dílnu, je zde také čerpadlo a vodu vytápějící bojlery, dům má vlastní studnu, přípojka vody z obecního vodovodu je zde také. Dům je napojen na kanalizaci obecní a není zde plynovod. Topí se pevnými palivy v krbu a elektřinou.

Přízemí: Bytová jednotka 2+1 z 90.let s kuchyní s kamny a kuchyňskou linkou, okna na jih, udržovaná, původní elektroinstalace, krb, kamna,
První patro: byt 1+1 částečně rekonstruovaný před 8 lety, s terasou, el. rozvody částečně v mědi, krb

Stodola je z kamene a cihlového zdiva (dostavěné příčky). Střecha je sedlová, krov je tvořen dřevěnými trámy. Podlaha betonová. Do stodoly je zavedena elektřina, je bez vytápění. Jedná se o původní stav, technický stav odpovídá stáří. Součástí stodoly jsou dvě menší skladové místnosti oddělené zděnými příčkami.
Je zde také zděná pergola, dále kus pozemku, který je také potenciálně stavební. Celkově zde je velký potenciál na realizaci podle aktuálního územního plánu.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 1. 2024
Adresa
Křečhoř
ID
06163
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
222 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1231 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Jakub Frydrych

Mgr. Jakub Frydrych

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Křečhoři?

Podobné nemovitosti