Prodej obchodního prostoru, Kralupy nad Vltavou, Hostivítova, 485 m2

Hostivítova, Kralupy nad Vltavou

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Je nám ctí Vám nabídnout výhradní zprostředkování prodeje výjimečného víceúčelového komerčního objektu v části obce Kralupy nad Vltavou postaveného v roce 1976, nacházejícího se na osamoceném lukrativním místě hory Hostibejk. Patrová cihlová budova byla vždy provozována jako restaurace a vždy platila za výjimečnou budovu nacházející se jednom z nejhezčím místě v Kralupech vůbec. Konalo se zde spoustu oslav, svateb, narozenin apod. akcí, k čemu toto výjimečné místo přímo nabízí.
Na objekt je zpracována nová projektová dokumentace na modernizaci objektu se stávajícím využitím restaurace s venkovní zahrádkou, viz vizualizace, avšak možností je zde dle územního plánu vícero. Objekt může nadále sloužit jako restaurace, volnočasové relaxační centrum pro děti, zdravotnické zařízení nebo přestavbu na rodinný dům. Veškerou projektovou dokumentaci na vyžádání zašleme emailem a bude předána budoucímu majiteli pro další využití.
Celková plocha pozemku činí 1 336 m2, zastavěná plocha činí 414 m2 a užitná 485 m2. Součástí nemovitosti jsou okolní pozemky, které se částečně využívalo na parkovací stání nebo zahradu či venkovní posezení. Další zdarma parkovací stání pro restauraci se nachází u restaurace na obecním pozemku dostupné po obecní příjezdové komunikaci ul. Hostivítova.
Budova je napojena na veškeré inženýrské sítě, tj. plyn, elektřina 230, 400 V, obecní kanalizaci i vodovod a telekomunikační sítě a je zabezpečena alarmem, možnost také připojit na PCO.
Dispozice budovy (sklep, 1.NP a 2.NP) lze shlédnout ve virtuální prohlídce interiéru. Budova je vytápěna plynovým kondenzačním kotlem a během zimy temperována.
Jedná se neopakovatelnou nabídku a výbornou investici na další pokračování současného provozu nebo také pro jiné komerční služby. Nemovitost není v současné době provozována a je ihned k předání.
V Kralupech je k dispozici veškerá občanská vybavenost: mateřské školky, základní školy, obchody, supermarkety, zdravotní středisko, nemocnice, pošta, banky, společenská a sportovní střediska, aj. V centru města se nachází vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží a rovněž autobusové zastávky PID s dopravou na nejbližší metra Ládví, Letňany, Prosek, Střížkov, Bořislavka, Dejvická aj.
Vyřízení úvěru vč. právního servisu zdarma. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo nemovitost prodat vyšší nabídce.

Parametry nemovitosti

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Hostivítova, Kralupy nad Vltavou
ID
109
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
485 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
414 m2
Podlahová plocha
485 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EUFINANCE, s.r.o.

EUFINANCE, s.r.o.

Tylova 735, Kralupy nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 52 lidí

Prodejce

Ivo Loskot

Ivo Loskot

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti