Prodej bytu 3+kk, Praha - Vokovice, Tobrucká, 60 m2

Tobrucká, Praha, Vokovice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(TATO NEMOVITOST JE REZERVOVANÁ!)

Prověřené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

TATO NEMOVITOST JE REZERVOVANÁ!

Hledáte pro svou rodinu, nebo na pronajímání, krásný třípokojový byt s prostornou lodžií, kompletní občanskou vybavenost v okolí a výbornou dostupnost do centra? Pak Vám exkluzivně nabízíme kompletně zrekonstruovanou bytovou jednotku 3+kk (52,7 m2), s uzavíratelnou lodžií (6,7 m2) a sklepem, která je v osobním vlastnictví a nachází se ve 3. patře revitalizovaného domu s výtahem v Praze 6 – Vokovicích.



Tento kompletně a důmyslně modernizovaný byt se skládá z předsíně, ze které jsou samostatné vstupy do všech tří pokojů, do koupelny s vanou a WC a do komory. Ve slunném obývacím pokoji je jídelní a kuchyňský kout s plně vybavenou kuchyňskou linkou elektrospotřebiči Siemens. Z obýváku je vstup přes posuvné dveře na zvětšenou lodžii, uzavíratelnou bezrámovým posuvným systémem. Také všechny ostatní interiérové dveře v bytě jsou, pro úsporu místa, posuvné. V bytě jsou plastová okna s okna s meziokenními (integrovanými) žaluziemi ScreenLine a na podlahách je položena dřevěná, podlaha bez prahů. V koupelně je podlahovým topením vyhřívaná dlažba, s časově nastavitelným termostatem. Při důkladně provedené rekonstrukci byly použity výrobky Sapeli, Hansgrohe, Franke, Geberit, Siemens a Fenstar. K bytu je možné přikoupit garáž(16,6 m2), která se nachází přímo v domě s elektrickou a vodovodní přípojkou. Cena garáže při koupi s bytem je 1,4 mil. Dům je po rekonstrukci výtahů, zateplení střechy a lodžií. Od roku 2022 je zde v provozu nová plynová kotelna (ve vlastnictví SVJ), která zajišťuje vytápění a přípravu teplé vody pro celý dům, jež má energetickou třídu "C úsporná“.



Dům se nachází v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, na konci slepé ulici s minimálním provozem a velmi dobrou dostupností do centra ze stanice metra Bořislavka, vzdálené cca 8 min chůze, kde jsou i zastávky MHD. V docházkové vzdálenosti je také školka, škola a gymnázium a nákupní centrum Bořislavka. Hned vedle domu se rozkládá Vokovická třešňová alej navazující na přírodní park Šárecké údolí s vodní nádrží Džbán. To nabízí neomezené možnosti pro volnočasové a sportovní aktivity.



Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou Vám můžeme poslat i ve virtuální podobě.

Parametry bytu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
TATO NEMOVITOST JE REZERVOVANÁ!
Aktualizováno
29. 2. 2024
Adresa
Tobrucká, Praha, Vokovice
ID
00471
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Patro
4.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
92.8 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alexander Koenigstein

Alexander Koenigstein

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti