Prodej činžovního domu, Unhošť, tř. Dr. Beneše, 220 m2

tř. Dr. Beneše, Unhošť, okres kladno

6 960 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 169 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Unhošti

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivní prodej domu v historickém centru města Unhošť, který disponuje nebytovými prostory a dvěma bytovými jednotkami. Dům byl postaven na konci 19. století a byl průběžně citlivě modernizován se zachováním původních prvků, pozemek má velikost 142 m2, podlahová plocha domu je 180 m2 a dále je zde možnost využít k vestavbě půdu o ploše 40 m2. Nabízená nemovitost má kromě možnosti dvougeneračního bydlení zároveň rozmanité příležitosti k využití obchodního prostoru s velkými prosklenými výkladními skříněmi a vstupem přímo z hlavní ulice. Potenciál je zde i na investiční příležitost pro pronájem prostor, či kombinaci s dalšími podnikatelskými záměry. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, je zde obecní vodovod a kanalizace, elektřina, plyn a výhodou je ve dvoře domu kopaná studna s pitnou vodou.

Nemovitost je tvořena dvěma objekty, a to hlavním domem situovaným do ulice, kde se nachází obchodní prostory se zázemím (38 m2) a bytová jednotka o dispozici 2+1 s pavlačí v 1. patře, přístupná po zachovalém původním dřevěném schodišti, skládající se z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny se sprchovým koutem a WC (53 m2) a s možností rozšíření o půdní vestavbu (40 m2). Druhý objekt přístupný přes dvůr je dvoupodlažní, podsklepený a je zde prostorný byt o dispozici 3+1 (63 m2), kde v přízemí se nachází obývací pokoj s otevřenou galerií, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a v patře další pokoj. Vytápění a ohřev vody zajišťují plynové kombi kotle v každé jednotce, kdy odběr energií je technicky oddělen pro každý prostor samostatně. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí, jsou zde nové rozvody elektřiny, vody a odpadu, a také proběhla částečná výměna oken.

Město Unhošť disponuje kompletní občanskou vybaveností, je zde mnoho nákupních možností, několik základních škol, školek, ordinací lékařů, pošta atd. Skvělou dostupnost hromadnou dopravou zajišťuje autobusová doprava v rámci PID – pražská integrovaná doprava (přímé spojení do Prahy - Zličína, Prahy-Motola, na letiště Praha, dále pak do Kladna, Stochova a Berouna. Doprava autem do Prahy trvá cca 20 minut.

Doporučuji, volné ihned po prodeji/převodu.

Nemovitost je možno financovat i hypotékou, s jejím vyřízením Vám rádi pomohou naši specialisté.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí, dále nabízíme formu video-prohlídek v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger atd.

Parametry nemovitosti

Cena
6 960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
tř. Dr. Beneše, Unhošť, okres kladno
ID
019N057267
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
142 m2
Plocha nemovitosti
142 m2
Plocha nebytových prostor
38 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

René Treu

René Treu

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Unhošti?

Podobné nemovitosti