Pronájem rodinného domu, Roztoky, Ke Kocandě, 320 m2 (ID: 1959867)

Ke Kocandě, Roztoky

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Roztokách

Úklidové služby

Informace k domu

Pronájem 260 m2 RD + 60 m2 terasa massaranduba, na pozemku 900 m2, dispozice 5+kk, 4x ložnice, 2x koupelna, 3x WC, 2x garáž, TČ, FVE, Wallbox

Zcela nový, kvalitou a technologiemi nabitý RD, řízený chytrou domácností švýcarského dodavatele ABB Switzerland LTD Group Technology Management. Tepelné čerpadlo IVT 12kW, FVE 10 kWp, plynový kotel Bosch. V celém domě dubové podlahy a bezfalcové dubové dveře s dubovými obložkami a magnetickým zámkem, okna s tepelně izolačním trojsklem v provedené dřevo hliník, dálkově ovládané venkovní žaluzie.

Dominantou přízemí je rozlehlý obývací pokoj s jídelní částí, kuchyní na míru od Dan Küchen s barovým pultem v provedení dub / kamenná deska. Vybavena elektrospotřebiči: trouba De Dietrich, sklokeramická deska vč. integrované digestoře Bora X Pure (spodní vývod par mimo dům), parní trouba De Dietrich, lednice Liebherr, myčka AEG, baterie Blanco Linus, příborníky BLUM, svítidla LED. Obývací část se zakázkově vyrobenou koženou sedačkou Ginevra do L s relaxačními prvky a ručně vyráběným taburetem od firmy Nesia. Příjemné bydlení doplní právě instalovaný krb u celoprosklenné stěny s výhledem do zahrady.

Koupelny: obklady a dlažba série Versace od společnosti Porcelanosa, sanita značky Catalano, baterie Hans Grohe.

Zahrada: robotická sekačka Segway naváděná družicí, automatická závlaha z retenční jímky 10 m3, z větší části bezúdržbová zahrada se solitérními stromy a další výsadbou, bonsaje, rododendrony, azalky, magnolie. Kolem domu řezaná žula.

Garáž: 54 m2 pro dvě auta do výšky 2,20m, samonosná automatická vjezdová brána šíře 5000mm s dálkovým ovladačem, Wallbox dobíjecí stanice.
Internet: optický kabel Connect plus.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
17. 11. 2023
Adresa
Ke Kocandě, Roztoky
ID
33357
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
297 m2
Podlahová plocha
320 m2
Plocha nemovitosti
900 m2
Plocha zahrady
490 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Antony Young

Antony Young

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Roztokách (okr. Praha-západ)?