Prodej obchodního prostoru, Varnsdorf, Dvořákova, 3045 m2

Dvořákova, Varnsdorf

11 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 184 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prověřené firmy v Varnsdorfu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Naše společnost Vám ve výhradním zastoupení nabízí areál určený k vlastnímu komerčnímu využití, nebo jako investici k následnému pronájmu budov. Do areálu jsou dva přístupy z místní veřejné komunikace. Jedná se o soubor budov, které jsou popsány níže.
Budova č.1 – stojící na pozemku p.č. 2185/2 s č.p. 3579 v katastru nemovitostí vedena jako „objekt pro výrobu a skladování“. Skládá se za tří částí - patrového zděného objektu s využitím jak pro výrobu, tak i skladové prostory, Další část je přízemní, zděná zastřešená vazníky, podporovanými dřevěnými sloupy. Poslední část je dvoupodlažní železobetonový skelet s obezdívkou, částečně zapuštěný do terénu, kde zapuštěném suterénu bývala kotelna a dílna a v patře výrobní prostor. Budova je napojena na elektřinu, městský vodovodní řád, veřejnou kanalizaci a městkou teplárnu, kdy vytápění budovy lze řešit ústředním topením. Je zde sociální zázemí, výtah, malá nákladní rampa.
Budova č.2 - stojící na pozemku p.č. 2149/7 bez čp/če v katastru nemovitostí vedena jako „jiná stavba“. Patrový objekt, zděný, kombinovaný se skeletem, sloužící nyní jako výrobní hala. Do budovy je přivedena elektřina, plyn, odkanalizování svedeno do veřejné kanalizace, voda přivedena z městského řádu. V budově se nachází nákladní výtah.
Budova č.3 – stojící na pozemku p.č. 2185/3 bez čp/če v katastru nemovitostí vedena jako „jiná stavba“. Do budovy je přivedena elektřina, plyn, odkanalizování svedeno do veřejné kanalizace, voda přivedena z městského řádu. Patrová stavba se zvýšeným půdním prostorem vybízí k vybudování administrativního zázemí, nebo k jako bytový dům.
Budova č.4 – je součástí zastavěné plochy a nádvoří stojící pozemku p.č. 2185/2, kterou lze využít pro účely zázemí zaměstnancům, nebo pro administrativu. Jsou zde sprchy (pánské, dámské), WC. Do budovy je přivedena elektřina, plyn, odkanalizování svedeno do veřejné kanalizace, voda přivedena z městského řádu. Součástí budovy jsou navazující 2 garáže (90 m2, 70 m2), které lze propojit. Sloužila by pro účely dílny, parkování atd..
V současné době společnost využívá budovu č. 2 pro svou výrobu. Ostatní budovy jsou z části pronajaty. Pro více informací, nebo prohlídku kontaktujte níže uvedeného makléře. Prohlídky možné flexibilně. Financování zdarma zajistíme.

Parametry nemovitosti

Cena
11 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Dvořákova, Varnsdorf
ID
05216
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
3045 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
7660 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Helena Stráníková

Helena Stráníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Varnsdorfu?

Podobné nemovitosti