Prodej bytu 4+1, Liberec, Vlnařská, 85 m2

Vlnařská, Liberec

6 298 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 014 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu 4+1 v Liberci, ul. Vlnařská

Hledáte prostorný byt v klidné lokalitě?
Máme pro vás exkluzivní nabídku bytu 4+1 o celkové ploše 91m2. Jedná se o krajový panelový dům po revitalizaci, výhledy z oken jsou tedy opravdu jedinečné - každá ložnice nabízí krásný pohled do zeleně.

Z obývacího pokoje je vstup na zasklenou lodžii, kde si můžete v klidu vychutnat ranní kávu či večerní relaxaci. Dvě toalety, z nichž jedna je oddělená, jsou skvělým bonusem pro velké rodiny. K bytu náleží také sklep.
Poloha tohoto bytu nabízí klidné a pohodové bydlení, zároveň máte všechny výhody městského života na dosah ruky. Dobrá dostupnost do centra města a veškerá občanská vybavenost v okolí jsou samozřejmostí.

Pokud máte zájem, neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku. Toto je příležitost, kterou byste neměli nechat uniknout.

Parametry bytu

Cena
6 298 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 1. 2024
Adresa
Vlnařská, Liberec
ID
854287
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
85 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Kateřina Müller

Kateřina Müller

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti