Prodej zahrady, Hodonín, 400 m2

Hodonín

790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 765 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Hodoníně

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji slunnou, oplocenou zahradu s prostornou chatou, která se nachází v zahrádkářské oblasti Štěpnice v Hodoníně. Rovinatá zahrada má čtvercový tvar a je zde vše, co potřebujete k relaxování a odpočinku od ruchu města. Zahrada je celá zatravněná s množstvím ovocných stromů a dřevin. Na pozemku se nachází prostorná, nově postavená dřevěná chata s krytou terasou a obytným podkrovím. V přízemí chaty je kuchyňský kout s jídelním stolem, obývací části a výstupem na terasu. Jsou zde také schody do podkroví, které slouží majitelům jako ložnice.
Bezproblémový příjezd je zajištěn po zpevněné komunikaci přímo k pozemku. Na zahradě se dále nachází dřevěná kůlna, která slouží k uskladnění nářadí, nebo tolik potřebné zahradní techniky. Na zahradu je zavedena sezónní voda, kterou lze kromě zimních měsíců plně využívat třeba k zalévání. Jako zdroj energie lze využít generátor, případně lze na střechu chaty umístit FVE panely. Nesmí chybět mobilní WC nacházející se hned vedle dřevěné kůlny. V celé chatě proběhla částečná instalace el. rozvodů, nicméně konečné dodělání bude již na novém majiteli.
Poloha a umístění zahrady nabízí klid, soukromí a výbornou dostupnost do města. Stejně tak možnost relaxace, odpočinku, ale také volnočasových aktivit jako jo cykloturistika. Pro více informací a prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 2. 2024
Adresa
Hodonín
ID
00457
Plocha nemovitosti
400 m2
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 84 lidí

Prodejce

Ing. Martin Veselý

Ing. Martin Veselý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Hodoníně?

Podobné nemovitosti