Prodej zahrady, Lužice, 965 m2

Lužice

490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 335 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Lužicích

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi pozemek - zahradu v obci Lužice u Hodonína. Dle platného územního plánu lze tam vystavět rekreační objekt - chatu s jedním nadzemním a jedním podzemním podlaží do 25m2 zastavěné plochy a do 5m výšky. K pozemku vede zpevněná příjezdová cesta.
V blízkosti je rybník Lužák i s pláží k vodním radovánkám, park pro procházky přírodou soubor několika dalších vodních ploch, aj. Obec nabízí veškerou občanskou vybavenost - ZŠ, MŠ, obchody, lékaře, restaurace, poštu, knihovnu.

Obec Lužice leží v úrodné krajině jižní Moravy, obklopena višňovými, broskvovými a jabloňovými sady a úrodnými vinicemi, 4 km jihozápadně od města Hodonína. Obec spadá do "Podluží" - jednoho z nejmalebnějších národopisných regionů Slovácka, kraje rozkládajícího se podél řeky Moravy od Zlína až k Břeclavi. Právě Podluží, nejjižnější ze slováckých regionů, ležící mezi Hodonínem, Břeclaví a Mikulovem, je znám svou věrností tradicím, přijatých od předků a neustále rozvíjených. Zpěv, tanec a pestré kroje mají stále dost místa v životě mnoha zdejších lidí tohoto regionu.

Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

Parametry pozemku

Cena
490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Lužice
ID
E1217BC050-1
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
965 m2
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Ing. Vitaliy Nebytov

Ing. Vitaliy Nebytov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Lužicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti