Pronájem kanceláře, Olomouc, tř. Kosmonautů, 2800 m2

tř. Kosmonautů, Olomouc, okres olomouc

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena v RK)

Prověřené firmy v Olomouci

Informace k nemovitosti

Elite real service s.r.o Vám nabízí v zastoupení majitele pronájem flexibilních kancelářských prostor v moderním administrativním komplexu Envelopa Office Center v centru města Olomouce s parkováním (možnost venkovního nebo vnitřního parkování - 170 parkovacích míst). Envelopa Office Center je moderní administrativní budova v centru města Olomouce s byznys kavárnou a Bistem Romana Pauluse. Budova má 6 nadzemních pater a 3 podzemní patra o celkové rozloze 15.000 m2 pronajímatelných ploch. Prostory jsou ve stavu shell and core a umožňují tak flexibilní řešení prostoru přizpůsobeného na míru budoucímu nájemci.

LOKALITA A DOSTUPNOST: Envelopa Office Center se nachází na třídě Kosmonautů v atraktivní lokalitě v centru Olomouce. Komplex je skvěle obsloužen městskou hromadnou dopravou, s přímým silničním napojením na vnitřní městský okruh spojující všechny dálniční přivaděče. V docházkové vzdálenosti od komplexu jsou desítky restaurací, obchodů a veškeré služby. Nájemce má možnost využít pronájmu vnitřního parkovacího stání.

TECHNICKÉ PARAMETRY: Prostory poskytují komfort recepce nejvyššího standardu, otevíratelná okna s vnitřními žaluziemi, idividuální klimatizaci, regulaci vlhkosti, IT konektivitu, detektory kouře ve všech prostorách, elektronická požární signalizace, přístup přes magnetické karty, luxusní sociální zázemí, záložní diesel generátor, inteligentní systém řízení budovy zajišťující kontrolu všech technologií pro dokonalé pracovní prostředí, zdvojená podlaha.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA: K dispozici máme kanceláře různého typu. Největší nabídku kanceláří – nové kanceláře, kanceláře k pronájmu - naleznete na našich webových stránkách.

Zavolejte nám ohledně bližších informací a termínu prohlídky. Na základě Vašich požadavků Vám vytvoříme přesnou cenovou nabídku. Zajistíme Vám řešení na klíč od projektu až po kolaudaci s možností budoucího rozšíření. Tato nabídka je pouze orientační a není závazná.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Cena v RK
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
tř. Kosmonautů, Olomouc, okres olomouc
ID
N06512
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
2800 m2
Patro
4. z 9
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
2800 m2
Plocha nebytových prostor
2800 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Zdeněk Gaďourek

Mgr. Zdeněk Gaďourek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Olomouci?

Podobné nemovitosti