Prodej bytu 3+kk, Praha - Dolní Měcholupy, Honzíkova, 76 m2 (ID: 1944142)

Honzíkova, Praha

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout prodej bytové jednotky v osobním vlastnictví, o dispozici 3+kk a výměře 76 m2 v 1. nadzemním podlaží s výtahem. Byt je prostorný s orientací na jihozápad, tedy světlý a slunný. Dispozičně je velmi strategicky řešen, kdy z prostorné chodby je vstup do každé místnosti, takže umožňuje rodinným příslušníkům nerušené užívání. Noví majitelé jistě ocení prostornou koupelnu s vanou a samostatné WC. Kuchyňská linka je od německé značky HÄCKER KÜCHEN a stejně jako ostatní vybavení, velmi kvalitní. Na všech oknech jsou instalovány elektrické rolety. K odpočinku lze využít také lodžii, která je dostatečně velká, aby zde mohla čas trávit celá rodina. Byt je prodáván včetně vybavení.

S vlastnictvím bytu je spojeno vlastní parkovací stání v garážích, které díky okrajovému umístění je širší než ostatní stání. K bytu dále náleží spoluvlastnický podíl na udržované zahradě o výměře cca 500 m2, která je oplocená a využívat ji mohou pouze vlastníci bytů daného vchodu.

Ve vzdálenosti 250 m se nachází obchodní centrum (Lidl, Penny, 2x drogerie, restaurace, kavárna, cukrárna, lékárna, elektro, sportovní potřeby, nábytek, domácí potřeby, kadeřnictví, masáže atd.), 300 m od domu pak cyklostezka, venkovní posilovna, sportoviště. Autobusová zastávka je vzdálena 100 m od domu, trasa na stanici metra „Depo Hostivař“ zabere jen 8 min. V lokalitě se chystá výstavba základní a mateřské školy. V horizontu 10 let zde proběhne také výstavba tramvajové trati.

Jedná se o klidné bydlení v moderní lokalitě s velmi dobrou občanskou vybaveností i dopravní dostupností.

Parametry bytu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Honzíkova, Praha
ID
0039
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Zdeněk Kalina

Zdeněk Kalina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze?

Podobné nemovitosti