Prodej činžovního domu, Jablonec nad Nisou, Jugoslávská, 1404 m2

Jugoslávská, Jablonec nad Nisou

19 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 790 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme ojedinělý dům od známého jabloneckého architekta Roberta Hemmricha v samotném centru města Jablonec nad Nisou v ulici Jugoslávská. Nemovitost přímo sousedí s OC Central a má ideální polohu, jak pro komerční, tak rezidenční využití.
Jedná se objekt bývalé základní školy, který je delší dobu nevyužitý. Má celkem pět podlaží a disponuje velkými světlými místnostmi. Stavebně technicky se jedná o kvalitní masivní stavbu, která vybízí k citlivé adaptaci na byty, kanceláře, případně jiné komerční prostory nebo kombinaci rezidenčního a obchodního využití. Současný majitel nechal zpracovat projekt kompletní rekonstrukce, přičemž součástí kupní ceny za nemovitost je i platné stavební povolení. V prvním nadzemním podlaží objektu navrhl architekt celkem tři provozovny. V dalších čtyřech podlažích se počítá s celkem 15 bytovými jednotkami. V suterénu se počítá s vybudováním sklepních kójí, sklady a společnou kotelnou. Schémata půdorysného řešení jednotlivých podlaží dle projektu naleznete v galerii. Dům je napojen na vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Celková plocha parcely je 773, z toho zastavěná plocha 325 metrů čtverečních. Na přilehlý, jižně orientovaný pozemek se vejde několik parkovacích míst, terasa pro jednu z obchodních jednotek i místo pro odpočinek.
Unikátní poloha v srdci města nabízí vynikající investiční příležitost, nenechte si ji ujít a domluvte si prohlídku ještě dnes. Potenciální výnos po rekonstrukci činí 200000 Kč/měsíc. Rádi vám nabídneme financování nákupu i rekonstrukce.

Parametry nemovitosti

Cena
19 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2023
Adresa
Jugoslávská, Jablonec nad Nisou
ID
373
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1384 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
325 m2
Podlahová plocha
1404 m2
Plocha nemovitosti
773 m2
Plocha zahrady
448 m2
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Zeman

Mgr. Jan Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti