Prodej chalupy, Svatý Jan-Krásná Hora nad Vltavou, Skrýšov 48, 257 m2

Skrýšov 48, Svatý Jan-Krásná Hora nad Vltavou

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prověřené firmy

Informace k domu

Nabídka exkluzivní chalupy v malebné obci Skrýšov u Svatého Jana.
Nabízíme k prodeji úchvatnou chalupu, která se nachází v srdci přírodního ráje obce Skrýšov o rozloze obytné plochy 103m2 a užitné ploše 257m2.Pozemek celkem 896m2.S těmito místnostmi: Kuchyň s obývákem 36,7m2, přední pokoj 12,8m2,zadní pokoj 13,4m2,pokoj za halou 12m2,koupelna 3,5m2,wc 1,4m2 a vstupní hala s předsíní 22,7m2.Tato chalupa představuje ideální příležitost pro ty, kteří touží po klidném životním stylu, v harmonii s přírodou.

Hlavní rysy a výhody nemovitosti:

• Nad celou obytnou plochou se nachází velký půdní prostor 140 m2 ideální pro vybudování dalších 3 velkých pokojů v prvním patře.
• Velká stodola a sklep pro uskladnění ovoce, zeleniny a dalších potravin a nápojů.
• Chalupa má řešeno vytápění systémem infra panelů z mramoru v každé místnosti, které se dají ovládat pohodlně dálkově pomocí zaslání kódu sms a tak přijedete v době sychravého počasí do pohodlí tepla domova.V každé místnosti je termostat, který umožní regulovat na jakou teplotu požadujete vyhřát místnost. Možnost si zatopit i kachlovými kamny na tuhá paliva a udržovat teplo kombinovaně. Chalupa je zateplená skelnou vatou za sádrokartonovými stěnami, které jsou v každé místnosti. Výhodou skelné vaty je její požární odolnost a prodyšnost, kterou minerální vata disponuje, brání kondenzaci vodních par a tvorbě plísní.
• Voda je napojena na řád obce a kanalizace je řešena veřejnou kanalizací obce nebo možnost využití velmi pěkné studně s jedinečným designem.
• Nemovitost je vybavena monitorovaným bezpečnostním systémem.
• Součástí nemovitosti je rozlehlá zahrada, která vám umožní vytvořit si vlastní zahradní ráj. Za zmínku stojí luxusní a prostorný altán o výměře 34 m2 vybaven udírnou, grilem, sezením pro příjemné chvíle s přáteli nebo za deštivého počasí.
Pro více osob je zde možnost unikátního grilování na dvou vytáčecích žulových kamenech zároveň.


Zajímavosti a vyžití:

• Zámek a zemědělská usedlost v těsném sousedství této nemovitosti patří známému a populárnímu herci, který pořádá během roku kulturní Jazzové akce a Vy můžete být součástí.
• Skrýšov je obklopen krásnou přírodou, ideální pro turistiku, cyklistiku a procházky.
• Poblíž Vltavská kaskáda je ideálním místem pro vodní sporty, rybaření a pikniky na břehu.
• Pro příznivce přírodního koupání nesčetné možnosti v okolních rybnících, malebných zatopených lomech nebo v čarokrásných zákoutích klikatící se Vltavy.
• Proslulé jsou i houbařské úlovky ve vyhlášených Svatojanských lesích.

Pokud hledáte místo, kde můžete uniknout shonu města a žít v klidném prostředí obklopeni přírodou, tato chalupa je pro vás ideálním řešením. Nezmeškejte tuto vzácnou příležitost a kontaktujte nás pro prohlídku této úžasné nemovitosti.
Nechte se okouzlit krásou obce Skrýšov a tímto skvělým domem. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvte si prohlídku!

Budu se na Vás těšit.

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Skrýšov 48, Svatý Jan-Krásná Hora nad Vltavou
ID
53274
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
257 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
170 m2
Plocha nemovitosti
896 m2
Plocha zahrady
621 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup?

Podobné nemovitosti