Prodej nízkoenergetického domu, Bílkovice, 152 m2

Bílkovice

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Bílkovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka prodeje nízkoenergetického rodinného domu z roku 2023 v Bílkovicích.

Částečně dvoupodlažní rodinný dům o celkové ploše 152,1 m2 se rozkládá na pozemku o výměře 1003 m2. Dům je dispozičně řešen jako 5+kk s přímo navazující terasou. Samotný dům sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, čtyř ložnic, technické místnosti, skladu, chodby, šatny, koupelny s vanou a WC a koupelny s velkorysým sprchovým koutem a WC. Z terasy je úchvatný výhled na les.

Dům má vlastní vrtanou studnu, ČOV a retenční nádrž. Zprovozněna je i vlastní fotovoltaická elektrárna o výkonu 6,84 kWp s bateriovým úložištěm o kapacitě 10,24 kWh. Vytápění domu tepelným čerpadlem vzduch-voda je v celém domě podlahové, teplovodní. Ventilační tepelné čerpadlo dále zajišťuje řízené větrání a ohřev teplé vody. Pro zlepšení její dodávky je vybudován i rozvod cirkulace. Ochranu objektu zajišťuje elektronický zabezpečovací systém a kamerový systém se záznamem. Zhotoven je také datový rozvod pro intranet a instalovány elektrické dálkově ovládané rolety.

V přízemí je položena luxusní velkoformátová dlažba, v prvním patře jsou v obytných místnostech podlahy vinylové. V koupelnách a technickém zázemí je dlažba. Z obývacího pokoje a ložnic v přízemí je možný vstup na terasu a zahradu francouzskými okny. Vybudováno je parkovací stání pro dva automobily za elektrickou pojezdovou branou. Přístup do domu je z přilehlé komunikace. Zahrada je upravená a částečně zatravněná.

Plná občanská vybavenost je v 7 km vzdálené Vlašimi, event. v okresním městě Benešov vzdáleném 12 km. Obcí vede cyklotrasa i pěší stezka.

Prodávající je plátcem DPH, je zde tedy možný odpočet. Hypotéka možná, rádi zařídíme.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 1. 2024
Adresa
Bílkovice
ID
00480
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
152 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1003 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10.8 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Studna
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Alžběta Brilová

Alžběta Brilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Bílkovicích?