Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Havlíčkův Brod, 4959 m2

Havlíčkův Brod, Mírovka

3 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 675 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Havlíčkově Brodě

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji soubor nemovitostí, které se skládají 4 pozemků. Pozemky se nachází, v poslední možné zastavitelné, jihovýchodní průmyslové zóně města Havlíčkův Brod v katastrálním území Mírovka. V těsném sousedství jsou výrobny Futaba Czech, s.r.o. a Plnírna Primagas, s.r.o.
Celková výměra pozemků je 4.959m2.
Pozemky jsou dle platného územního plánu města Havlíčkův Brod definovány jako zastavitelné plochy pro výrobu a skladování (VL), pouze malá část na severním okraji pozemku parc. č. 1017/11 je definována jako plocha zemědělská (NZ). V platném územním plánu je předmět prodeje označen symbolem Z136 - zastavitelná plocha pro lehkou průmyslovou výrobu - výroba, skladování, lehký průmysl. Koeficient zastavitelnosti činí 70%.

Pozemky jsou dostupné prostřednictvím pozemku parc. č. 1012/2, který je ve vlastnictví města Havlíčkův Brod. Tento pozemek je dle platného ÚP určen pro dopravní napojení předmětu prodeje a je označen symbolem Z181- plocha pro dopravní napojení zastavitelné plochy Z136.

Investiční potenciál pozemků výrazně zvyšuje realizace jihovýchodního obchvatu kolem Havlíčkova Brodu (300 metrů na nájezd obchvatu), který propojí výpadovku I/34 na Žďár nad Sázavou a Pardubice se silnicí I/38 vedoucí do Jihlavy.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat!

Parametry pozemku

Cena
3 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 1. 2024
Adresa
Havlíčkův Brod, Mírovka
ID
MVMIRQPQQD3354
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
4959 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Apres reality

Apres reality

28. října 400, 584 01, Ledeč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jaroslav Vacek

Jaroslav Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Havlíčkově Brodě?

Podobné nemovitosti