Prodej chaty, Litvínov - Horní Litvínov, Důl Pavel, 20 m2

Důl Pavel, Horní Litvínov

590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 812 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji zahradu 343 m² v družstevním vlastnictví společně s malým zděným domkem 20 m² v osobním vlastnictví. Zahrada se nachází v zahrádkářské kolonii Důl Pavel I, na okraji města Litvínov u výjezdu z kruhového objezdu na Lom.

Domek je přízemní s obytným podkrovím a malým sklepem bez WC. Zahrada je celá zatravněná, rovinatá bez záhonů a na konci se nachází skleník s kompostem. Na pozemku je přivedena užitková voda, která se na sezónu zavírá. Elektřina v domku není přivedená, ale lze se domluvit s vedlejším majitelem zahrádky na možném přivedení.

V případě zájmu jsem tu pro Vás – Jan Vlasák RE/MAX Family

Parametry domu

Cena
590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Důl Pavel, Horní Litvínov
ID
255-NP00588
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
20 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
24 m2
Plocha nemovitosti
367 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 94 lidí

Prodejce

Jan Vlasák

Jan Vlasák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Litvínově?

Podobné nemovitosti