Prodej činžovního domu, Karlovy Vary, Koptova, 1500 m2

Koptova, Karlovy Vary

41 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 200 112 Kč /za měsíc

(na splatky)

Prověřené firmy v Karlových Varech

Informace k nemovitosti

Nabízíme ve výhradním zastoupení majitele k prodeji činžovní bytový dům, který se nachází v centru perly českého lázeňství - Karlových Varů, v ulici Koptova 1153/6. Dům leží u nábřeží řeky Teplá, u soutoku Teplé a Ohře. Celková užitná plocha 1025,5m2, z toho byty 730,8 m2, a nebytové prostory 294,7 m2. Firmám a podnikajícím fyzickým osobám nabízí vlastník prodej na splátky. Prodej nejvyšší nabídce, první splátka min. 5 mil. Kč, zbytek kupní ceny splatný ve splátkách dle dohody, maximálně 35 let. Objekt je rozdělen Prohlášením vlastníka budovy ne jednotky. Osm bytů po kompletní rekonstrukci. Ideální příležitost pro developery nebo investory, při rozprodeji po jednotkách činí součet prodejních jednotek 52 mil. Kč. Objekt prodává majitel, který měl s domem stejný záměr, dokončil kompletní rekonstrukci bytů, ale nyní potřebuje peníze do jiného projektu.
Možná je i realizace společného projektu se stavební firmou, vlastník vloží do společného projektu byty a nebytové prostory, stavební firma stavební práce, materiál a projektové řízení.
V domě je k dispozici 10 bytů, půda k vestavbě a suché sklepní prostory domu s klenutými stropy v podzemním podlaží. Dispozice bytů od 50 m2 do 100m2. Elektřina 230/400V, plynofikace, obecní vodovod i kanalizace. Topení ústřední dálkové. Unikátní, časově omezená investiční příležitost.
CAPITAL Trust, a.s. od r. 1999 realizovala 70 projektů revitalizace činžovních domů a jejich prodej po jednotlivých jednotkách. Kupujícímu nabízíme kompletní projektové řízení a řízení stavební činnosti včetně zajištění prodeje po jednotkách, profesionální správu jednotek včetně garance nájmu. Využijte naše know-how prodeje bytů prostřednictvím bytového družstva, které kupujícím (včetně cizinců) umožní koupi bytů na splátky s minimálními vlastními prostředky. Využíváme Bytové družstvo OK Alfa, které patří do naší skupiny firem.

Parametry nemovitosti

Cena
41 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
na splatky
Aktualizováno
10. 2. 2024
Adresa
Koptova, Karlovy Vary
ID
N211
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1025 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
200 m2
Podlahová plocha
1500 m2
Plocha nemovitosti
211 m2
Plocha nebytových prostor
295 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo CAPITAL Trust, a.s.

CAPITAL Trust, a.s.

Elišky Krásnohorské 10/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Martin Urman

Martin Urman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti