Prodej zahrady, Hlásná Třebaň, K Berounce, 280 m2

K Berounce, Hlásná Třebaň

1 940 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 245 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hlásné Třebani

Podlahy

Úklidové služby

Informace k pozemku

Ráj přírody nedaleko břehů Berounky! Exkluzivní nabídka Malebná zahrada v Hlásné Třebani!

Toužíte po svém kousku přírody, kde se můžete uvolnit a cítit blízkost klidné řeky Berounky? A co kdybyste zároveň mohli využít potenciál této zahrady pro nové a vzrušující projekty? Tato nabídka je pro Vás přesně ta správná!

Malebná zahrada v obci Hlásná Třebaň: Zaujme Vás již na první pohled! Tato malebná zahrada se nachází v oblíbené obci Hlásná Třebaň, jen kousek od idylických břehů Berounky. S rozlohou X metrů čtverečních máte dostatek prostoru pro vytvoření Vašeho vlastního ráje, kde se Vaše sny stanou skutečností.

Všechny pohodlí připravena: Co byste rádi měli na své zahradě? Už máte vše na dosah! Praktická studna pro zajištění vody je zde k dispozici spolu s funkční elektrikou, která Vám umožní komfortní užívání této oázy. Navíc, už nemusíte trávit hodiny s přípravou nové zástavby základová deska je připravená na nové vize a nápady, takže si můžete ušetřit úsilí a začít s plánováním hned teď!

Rozkvetlý zahrady snů: Užijte si krásu rozkvetlých květin a zeleně kolem sebe. Tato zahrada je plná pestré květinové výzdoby a zářivých rostlin, které stačí jen trošku vyčistit a posekat. Vše zdejší Vás bude okouzlovat a přinášet pocit pohody, relaxace a absolutního odpočinku.

Unikátní lokalita Hlásná Třebaň: Jste milovníkem klidné atmosféry a krásy přírody? Hlásná Třebaň je pro Vás jako stvořená! Tato vyhledávaná lokalita nabízí přírodní poklady a je ideálním útočištěm pro ty, kteří touží uniknout z ruchu velkoměsta. Přesto zde budete mít veškeré potřebné služby a vyžití na dosah.
Závěrečná šance!
Rozloha zahrady: 280m
Studna pro vodu
Funkční elektrika
Připravená základová deska pro novou výstavbu
Nádherná květinová výzdoba

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost vlastnit vlastní ráj v malebné obci Hlásná Třebaň! Co nejdříve nás kontaktujte a domluvte si prohlídku.

Naše společnost Vám nabízí možnost nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Parametry pozemku

Cena
1 940 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 8. 2023
Adresa
K Berounce, Hlásná Třebaň
ID
20379
Plocha nemovitosti
280 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová, Neupravená
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jonáš Látka

Jonáš Látka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Hlásné Třebani?

Podobné nemovitosti