Prodej vily, Písařov - Bukovice, 370 m2

Bukovice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Písařově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Sníte o velikém domě s pozemkem, na kterém budete moci chytat ryby, pěstovat ovocné stromy, chovat domácí zvířata? Rádi byste podnikali přímo z domova, ať už s restauračním zařízením, nebo třeba prodejnou ve spodní části domu? Nebo jste velká rodina, která touží mít své blízké u sebe?

Přijďte se přesvědčit na prohlídku domu, že tento dům za to fakt stojí a po vstupu do něj Vás zaskočí jak krásně majitel dům zrekonstruoval!

Dům se nachází na okraji malé klidné obce Bukovice. Na druhou stranu je zde v této lokalitě motorkářský ráj, takže využití spodní části domu jako restaurace či kavárny se přímo nabízí.
Při vstupu do domu se ocitneme v krásné prostorné chodbě, které dominuje krb. Z chodby se dá vejít na WC, technických místností a je zde vstup do prostorného sklepa, který se dá využít i jako vinný sklípek či skýtá prostor pro vybudování dnes mezi lidmi velmi vyhledávaném minipivovaru. Z chodby se také dostaneme do prostoru, který celé stavbě dominuje, a to prostoru s nádhernými klenutými stropy a krbem. V místnosti se dá případně vybudovat bar, pec na pizzu nebo přistavět plnohodnotná kuchyň či cokoliv k podnikání. Jsou zde také dva průchody ven přes balkonové dveře, kde si zahrádka či terasa najde jistě své hosty. V 1.patře se nachází 4 pokoje každý s vlastním sociálním zařízením a možností malé kuchyňky, dále místnost pro dětský koutek či společnou kuchyňku s výstupem na terasu. Ve 2.patře jsou opět 4 pokoje, technická místnost a terasa. Všechny pokoje je možné zvětšit probouráním a spojením dvou pokojů na apartmány, kam si jako vášnivý rybář budete moci pozvat kamarády a bez problémů je ubytovat. K objektu patří také přilehlý pozemek s vodní plochou, okolo které je možnost vybudování chatek, nebo stání pro karavany a přívěsy, což je dnes také velmi oblíbené a vy tak můžete provozovat malý kemp.
Samotná obec Bukovice se nachází cca 8 km od obce Červená Voda, ve které je veškerá občanská vybavenost. Nedaleko je velmi navštěvovaný SkiResort Buková Hora, běžkařské trasy a známé horské středisko Dolní Morava se stezkou v oblacích je vzdáleno pouze cca 20 km.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2023
Adresa
Bukovice
ID
20313
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
370 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
166 m2
Podlahová plocha
370 m2
Plocha nemovitosti
5448 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Miloš Sedlák

Miloš Sedlák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Písařově?

Podobné nemovitosti