Prodej pozemku, Rapotín, 1396 m2 (ID: 1899202)

Rapotín, okres Šumperk

2 990 000 Kč HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a odměny RK)

Prověřené firmy v Rapotíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku v obci Rapotín, okres Šumperk

Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout slunný pozemek v obci Rapotín, vzdálený ani ne 10 min od okresního města Šumperk.
Na slunném a rovinatém pozemku o celkové rozloze 1.396 m² se nachází patrový dům, který je určený buď k celkové rekonstrukci nebo demolici.
Vzhledem k velikosti a čtvercového tvaru pozemku si nový majitel může parcelu rozdělit na dva pozemky stejné výměry, vyhovující na stavbu dvou rodinných domů. Přístup k pozemku je ze dvou stran po asfaltové silnici.
Na pozemku se nachází studna s užitkovou vodou, vodovod, kanalizace, plyn a elektřina.
Pozemek se nachází ve velmi klidné lokalitě obce, kde je zástavba rodinných domů.
V obci se nachází MŠ, ZŠ 1. stupeň, zdravotnické středisko, pošta, obchod, restaurace.
Obec Rapotín se nachází pouhých 7 km od okresního města Šumperk. Jedná se o velmi žádanou lokalitu, a to nejen díky blízkosti okresního města, ale také Jeseníkům a krásné přírody.
Chcete si užívat klidného rodinného bydlení na vesnici a do města to mít 10 min? Potom je tento krásný slunný pozemek vhodný ke stavbě domu určený právě Vám.
Financování Vám rádi zajistíme zdarma našimi zkušenými finančními poradci.

Parametry pozemku

Cena
2 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a odměny RK
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Rapotín, okres Šumperk
ID
A2023008
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1396 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Alena Lužná

Alena Lužná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Rapotíně?

Podobné nemovitosti