Prodej zemědělské půdy, Doubravice, 17750 m2

Doubravice u Dvora Králové

1 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 719 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Doubravici

Informace k pozemku

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí možnost koupě zajímavého zemědělského pozemku o celkové výměře 17.750 m2. Jedná se o pozemek, na kterém jsou momentálně třetím rokem vysázeny rychle rostoucí dřeviny (japonský topol). Sklizeň této dřeviny se realizuje šestým až osmým rokem od výsadby, na štěpku je možné sklízet již nyní. V minulosti se zde již dvakrát realizovala sklizeň. Pozemek je atraktivní díky pravidelnému tvaru a především tím, že je ihned přístupný z hlavní asfaltové komunikace (spojnicí mezi Doubravicí a Zábřezím) a z druhé strany z vedlejší polní cesty, která je ve vlastnictví obce.

Jedná se o zemědělský pozemek - ornou půdu. Po sklizni je možné parcelu využít i k jiným účelům. Přidanou hodnotou je atraktivní poloha s výhledem do krajiny a blízkost místního lesa a menšího malebného hřbitova. Další zajímavostí je Smírčí kříž, který se nachází bezprostředně u pozemku a dodává místu magickou energii. Více info v RK.

Parametry pozemku

Cena
1 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Doubravice u Dvora Králové
ID
211-NP03538
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
17750 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Petr Malý

Bc. Petr Malý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Doubravici (okr. Trutnov)?

Podobné nemovitosti